Apptipset: Dropbox app till iPhone

Dropbox-appen till iPhone

Den som inte känner till Dropbox borde genast se till att skaffa det (Dropbox är gratis upp till 3GB). Dropbox innebär att du har en mapp på en server där du kan spara alla dina grejer som du vill ha tillgång till på andra datorer eller mobila enheter. Själv har jag alla mina arbetsrelaterade dokument i Dropbox så att jag kan arbeta med dem vart jag än befinner mig.

Tills häromdagen hade jag inte skaffat Dropbox till min iPhone än, men eftersom jag behövde läsa en krönika jag hade skrivit när jag inte hade datorn tillgänglig tankade jag Dropbox app till iPhone ur App Store.

Dropbox-appen funkar precis som vanligt, du har alla mina mappar tillgängliga i appen, du kan öppna Worddokument och bildfiler som JPEG och PNG samt PDF-filer. Du kan också spara ner dem på din iPhone om du vill redigera dem eller mejla dem till någon.

En smart funktion är att Dropbox-appen frågar dig ifall du vill säkerhetskopiera dina iPhone-bilder från kameran till Dropbox automatiskt (du får välja om den ska göra det endast via Wifi-anslutningar eller även via 3G). Hade jag haft den här appen för ett år sedan hade jag inte behövt bli av med ALLA mina bilder då jag uppdaterade iOS.

Okej, det var allt för idag. Jag tycker att Dropbox iPhone-app är riktigt bra, men jag lovar att återkomma ifall jag hittar några fel på den. Ni får gärna skriva i kommentarsfältet om ni har några kommentarer om den.

Apptipset: Dropbox app till iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *