iPhone Kalender (Calendar) – prickarna försvinner: så gör du (lösning)

iPhone Kalender prickar försvinner (punkter): lösning

För ett tag sedan upptäckte jag att vissa av dagarna i min iPhone Kalender inte hade några prickar som markerar att aktiviteter finns planerade. Ett i-landsproblem visserligen, men otroligt irriterande. Så här gör du för att få tillbaka dina fina prickar i iPhonekalendern.

Under varje datumsiffra i månadsvyn i iPhone Kalender sitter en svart prick ifall du har en aktivitet inplanerad den dagen. En bugg i iOS (gissar att den inte finns kvar i iOS 7) är att prickarna på vissa dagar försvinner, så att det ser ut som att du vissa dagar inte har några aktiviteter trots att du i själva verket har det.

Så här gör du för att få tillbaka punkterna/prickarna i iPhonekalendern:

1. Klicka på ”Lista” längst ned i vänstra hörnet.

2. Scrolla hela vägen upp och hela vägen ner med tummen.

3. Klicka på ”Månad”. Nu ska prickarna ha dykt upp i månadsvyn.

Det här tricket har fungerat för mig de gånger jag har blivit av med mina kära prickar, hoppas att det funkar för er också. Skriv gärna i kommentarsfältet om det funkar eller inte funkar.

Förresten har vi riktigt bra erbjudanden nu på julspurten, bland annat räntefri kredit till februari och förlängt öppet kör för alla klappar du köper hos oss till julafton. In och köp konserverad gröt, hoppas att ni får massa snö och prickig kalender i jul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *