Vinnare i tävlingen om en iPad 2

Det har kommit in väldigt många bra förslag i vår tävling, så väljandet har inte varit helt enkel. Men vi har nu efter alldeles för lång tid utsett en vinnare.

Vinnaren heter Frey och hans bidrag löd:

Eftersom Iphone är en livsstil för många tror jag ett match system hade varit bra. Helt enkelt ett utvärderingsformulär där man lägger fram vad man har för livsstil och så får man förslag på produkter som passar just den personen. Ex: Aktiv; (Ett robust skal och ett smidigt headset), Musikintresserad; (Ett trevligt skal med musiktema och ett par HQ-hörlurar), Arbetande; (Trådlöst headset och ett hölster till bältet?). Antar att detta skulle vara unikt? ”Veckans erbjudande” är ju alltid lockande. Kompis rabatt skulle kunna delas ut av de som handlat hos er till andra nya kunder.

Vår motivering:
Människor vill identifiera sig med andra och genom att välja ungefär vem man är, så får man snabba och enkla förslag. Detta kommer underlätta för fönstershopparna att enklare hitta den eller de produkter som faktiskt kan leda till ett köp (och förhoppningsvis glädje).

Grattis Frey till en ny iPad 2 (16 GB med 3G)!

Väldigt många har föreslagit att vi ska skaffa en app. Vi har tidigare tänkt skaffa en app men på senare tid mer lutat åt att endast satsa på en mobilversion. En app kan vara väldigt mycket smidigare när den väl är installerad, men att få en besökare att först installera en app, köra igång den och sedan handla känns som för många steg.

Ny design var även ett populärt förslag och detta är något som vi planerat nu under en längre tid. Ny design kommer senare i år och i samband med denna så kommer det troligen även en rad nya funktioner.

En hedersutnämning vill vi även ge till förslaget ”Ja har ingenting att säga”.

Vår TODO-lista är otroligt lång och växer nästan dagligen. Vi älskar det vi gör, vilket vi antar är ett av skälen till att nya idéer poppar upp hela tiden.

Era förslag har aktualiserat en hel del av punkterna på listan, så vi har lite att göra framöver, kan man enkelt uttrycka det som 😉

Tack till alla som deltog i vår tävling/undersökning!

Daniel & gänget bakom iPhonebutiken

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *