Bästa billiga bärbara högtalaren till iPhone – Champion gör skäl för sitt namn

Bästa billiga bärbara högtalaren till iPhone - Champion SBT110

I vår jakt efter att hitta den bästa billiga bärbara högtalaren till iPhone med Bluetooth har vi äntligen hittat en vinnare. Champions Bluetoothhögtalare är minst av de tre men överlägset bäst.

Champions Bluetoothhögtalare är sist ut i vår jakt efter den bästa billiga bärbara Bluetoothhögtalare till iPhone, efter iLuv MobiTour och Muvit M-Speak som alla tre kostar lika mycket (399 kr). De här tre recensionerna kommer att mynna ut i ett jämförande test inom de närmsta dagarna, men redan nu kan jag alltså avslöja att den sista högtalaren i testet också är vinnare.

Champions Bluetoothhögtalare är minst av de tre, men har Aux-in, mikrofon för headsetfunktion och laddas med Mini-USB. Till skillnad från MobiTour ingår en 3,5 mm-till-3,5 mm-sladd vilket är ett STORT plus.

Om du anger IBLOGGEN när du beställer den i vår butik får du 5 % rabatt!

Design

Designen är inte lika ”smooth” som iLuv MobiTour, men jag gillar den ändå skarpt. Den är oerhört kompakt, vilket gör att ljudet inte störs av skakiga platsdelar, ljudet blir mer kompakt.

För bäst spridning av ljudet står Champions Bluetoothhögtalare på en liten silikonkudde som gör att högtalarelementen strömmar ljud både från toppen och botten. Designen är robust och stilren, med matt svart yta och kraftigt skydd för elementen.

Det är en mycket liten högtalare, bara 5 x 6,5 x 5 cm, vilket gör den minst i testet, men eftersom den är så välbyggd är det bara en fördel. Mycket bra!

Funktion

Champions Bluetoothkoppling fungerar perfekt, lätt att para och bra räckvidd. Aux-in har den till skillnad från Muvit M-Speak och till skillnad från iLuv MobiTour ingår en 3,5 mm-kabel så att du kan koppla den via Aux-in:en till till exempel datorn eller stereon via hörlursuttaget.

Bästa bärbara högtalaren till iPhone

Headsetfunktionen fungerar precis lika bra som på Muvit M-Speak med mikrofonen som sitter bredvid Aux-ingången. Lång batteritid (upp till 4 timmar, håller vad den lovar) och enkel laddning via Mini-USB som du pluggar direkt in i datorn eller i vägguttaget (t.ex. via din iPhoneladdare).

Ljud

Champion är den bärbara högtalaren till iPhone med bäst ljud helt klart. Med tanke på den lilla storleken (ingen av de här tre går att jämföra med en fullstor högtalare) är ljudet makalöst.

Hög volym, riktigt bra bas, fylligt ljud i alla register och bra drag. Jag filmade när jag drog på lite i Champion (låten är Daft Punk – Lose yourself to dance) och lade upp på Youtube (se klipp nedan). Högtalaren hoppar runt på skrivbordet av trycket! Inte illa för en så liten högtalare.

Basen är nästan mest imponerande, men ljudet är bra i övrigt, jag tror att den kompakta designen gör mycket för att ge ett stabilare ljud utan dist.

Bluetooth

Bluetoothkopplingen levererar också perfekt. Jag testade att gå tio meter ifrån med en cementvägg emellan, först när jag kom som längst ifrån började den hacka innan den buffrade upp och fortsatte spela. Du behöver alltså inte oroa dig för att den inte ska strömma ordentligt.

Det är mycket enkelt att para den med din Bluetoothenhet, när du slår på den söker den automatiskt efter parning. Då är det bara att välja SBT110 som den heter i Bluetoothkopplingsläget.

Sammanfattning

Champions Bluetoothhögtalare ÄR den bästa billiga bärbara högtalaren till iPhone och iPad. Toppenljud som funkar perfekt på stranden eller i parken, väldigt liten och kompakt med snygg mattsvart design. Full funktion med Aux-in och laddningsbart inbyggt batteri som håller i upp till fyra timmar. Bättre än både iLuv MobiTour och Muvit M-Speak. Rekommenderas!

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Champions Bluetoothhögtalare i vår butik! Om du vill, kika på hela vårt sortiment av bärbara Bluetoothhögtalare!

Betyg: 10/10
Kundbetyg: (inga betyg än)

+ Basen!
+ Bra ljud
+ Funktion

Fakta om Champions Bluetoothhögtalare:

Passar: iPad, iPhone och andra enheter som stödjer Bluetooth
Pris: 379 kronor om du anger IBLOGGEN, annars 399 kr
Mic: Ja, mikrofon för högtalartelefon-funktion
Batteri: Uppladdningsbart li-ion batteri
Storlek: 5 x 6,5 x 5 cm
Uteffekt: 1W
Frekvensomfång: 60-10 000Hz
Känslighet: 90dB
BT version: 3.0
Batteritid: < 4 h
Färg: Svart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *