Bästa pulsmätaren till iPhone 5 enligt kunderna

Bästa pulsmätaren till iPhone 5 korad
Bästa pulsmätaren till iPhone 5 korad

Det finns lite olika pulsmätare till iPhone 5 att välja på, men vilken pulsmätare till iPhone 5 är bäst? Här har ni en liten lista med tre stycken pulsmätare till iPhone 5 och betygen som kunderna har satt på dem. Bäst är Wahoo som har fått genomgående högsta betyg!

Den bästa pulsmätaren till iPhone 5 är alltså enligt våra kunder Wahoo Blur HR som är ett av de mest moderna pulsbanden som finns till iPhone 5. Hela listan har ni här nedan.

Lista: bästa pulsmätaren till iPhone 5

1. Wahoo Blue HR Pulsband

Helt klart den bästa pulsmätaren till iPhone 5 om man får tro våra kunder (och de brukar ha rätt). Av fyra kunder som har satt betyg på Wahoo har alla satt högsta möjliga betyg vilket talar sitt tydliga språk.

Wahoo är en av de senaste tillskotten i det här sortimentet och har redan sålt otroligt bra. Väger lite (mindre än till exempel 60Beat) och passar många löparappar: RunKeeper, MapMyRide, Runtastic, Cyclemeter, MotionX-GPS, 321Run och Endomundo till exempel.

Passar: iPhone 5, iPhone 4S, iPad mini, iPad 3 och iPad 4
Kundbetyg: 5/5
Pris: 699 kr
Färg: Svart
Räckvidd: 3 meter
Batteri: Knappcellsbatteri CR2032
Räckvidd: 3 meter
Bluetooth: 4.0
Vikt: 45 gram

2. 60Beat Blue HR Pulsband + Pulsmätare

60beat pulsmätare iPhone 5

60Beat är en klassiker som har funnits länge. Jag har testat Blue HR Pulsband i spåret och tycker att det är riktigt bra, särskilt utan dongeln som man var tvungen att släpa på i den tidigare versionen. Fungerar med de allra flesta löparapparna.

Om du anger IBLOGGEN får du 5 % rabatt när du beställer 60Beat Blue HR pulsmätare till iPhone 5 i vår butik!

Passar: iPhone 4S, iPhone 5
Kundbetyg: 4/5
Pris: 699 kr (664 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Svart
SKU: HR001
Vikt: 60 gram

3. Scosche Rhythm Bluetooth Pulse Monitor

Scosche Rhytm Bluetooth Pulse Monitor till iPhone 5

Ytterligare en av de nyare varianterna. Scosche Rhytm Bluetooth Pulse Monitor har inte bara ett långt namn, det är den enda av de tre som är en pulsklocka som du sätter på armen.

Den har än så länge inte fått några betyg av våra kunder men har fått goda omdömen på olika löparforum på nätet har jag lagt märke till. Får se om jag får chansen att ta med mig den här godingen ut i spåret framöver. Funkar bland annat med följande löpar- och cykelappar:

• iRunner
• iSmoothRun
• Spinning
• iPower
• Digifit
• iBiker
• iCardio
• RunDouble C25K
• iSpinner

Passar: iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4S, iPhone 5, iPad
Kundbetyg:
Pris: 1399 kr
Färg: Grå/gul
Batteritid: ca 6 timmar
Laddningstid: ca 2 timmar

Om du vill skriva en kommentar om det här inlägget som handlar om den bästa pulsmätaren till iPhone 5 går det bra att göra det i kommentarsfältet här nedanför!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *