Följ iPhonebutikens pressreleaser på MyNewsDesk!

iPhonebutiken pressreleaser

En del av er kanske redan känner till att vi släpper pressreleaser på MyNewsDesk när lite större nyheter inträffar. Om ni vill följa oss kan ni göra det på MyNewsDesk för att få de senaste nyheterna om vad som händer hos oss!

Ja, för alla som tycker att det är intressant att veta när vi släpper lite större ”bomber” så kan ni alltså följa oss på MyNewsDesk. Det kan handla om allt från att vi tar in nya märken (det kommer snart en riktig bomb kan jag avslöja för er här och nu), kampanjer, förvärv och andra saker som kan vara intressant att veta.

För att följa iPhonebutiken på MyNewsDesk går du in här, klicka sedan på ”Följ oss på MyNewsDesk” och välj vilken plattform du vill följa oss på. Superenkelt! Du får självklart gärna gilla eller Tweeta om de pressreleaser du gillar, det är alltid uppskattat 🙂

Ja, det var allt för idag. Hoppas att ni också har sol som vi har här, i så fall tycker jag att du ska sluta sitta inne och läsa iBloggen och ge dig ut i sommaren och käka jordgubbar istället. Vi hörs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *