Glad midsommar önskar iBloggen!

Glad midsommar önskar iBloggen

De flesta av er sitter väl och dricker nubbe och äter sill och potatis nu kan jag gissa. Det gör vi med, men iBloggen är tillbaka på måndag med ett nytt spännande, RYKANDE färskt blogginlägg.

Ja, det här blir det sista ni hör av oss tills efter helgen. Då kan ni, bakfulla efter midsommarfirandet, kika in på bloggen och få er en update på läget i världen av iPhonetillbehör.

Jag kan passa på att berätta att recensionerna av Otterbox skärmskydd och SOL Republics hörlurar samt testet av billiga Bluetooth-högtalare har tyvärr blivit lite försenade på grund av sjukdom och lite annat här hos oss. I nästa vecka kommer jag att slita de här produkterna i stycken direkt på måndag morgon för att kunna leverera lite recensioner åt er. Den första lär komma någon gång under nästa vecka redan.

Förresten: har ni märkt att vi har fått en liten topplista här uppe till höger? Inte? Okej, det är i varje fall en lista på de mest lästa inläggen de senaste sju dagarna. Den fungerar lite som en trendmätare tänkte vi, så att ni kan se vad som är hetast just nu i bloggen.

Ibland kan det vara lite svårt att navigera i bloggar tycker jag själv och det här är någonting jag har funderat på länge, men det var först när jag hittade WordPress-widgeten ”Top 10 – Popular posts plugin for WordPress” som jag kunde skrida till verket. Överlägset mest populärt just nu är vårt test av vattentäta skal och fodral till iPhone 4/4S. Inte så konstigt med tanke på årstiden va?

Hursomhelst vill vi på iPhonebutiken GIVETVIS passa på att önska alla våra kunder (och alla andra) en RIKTIGT trevlig midsommarhelg. Hoppas att vi alla har tur med vädret och att ni får i er rikliga mängder av god mat och d-vitamin från solens strålar. Vi hörs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *