Hörlurar och headset – nytt märke: SOL Republic

Nytt märke hörlurar headsets

I förra veckan fick vi äntligen in nya hörlurar och headsets från SOL Republic. Vi har bara hört riktigt bra saker om deras produkter och är därför nästan fnittrigt ivriga inför att börja sälja dem i vår butik.

Vårt sortiment av hörlurar och headsets är redan rätt stort och välmående får man väl säga, men eftersom vi är ljudtöntar vill vi alltid se till att ha det bredaste och bästa sortimentet av bärbart ljudgodis.

SOL står för Soundtrack Of Life och är ett amerikanskt märke som är riktigt stora i USA. En av deras stora frontfigurer är simmaren Michael Phelps. SOL Republic har fått riktigt bra kritik i recensioner i USA men har inte slagit igenom stort i Europa än. Vi kommer definitivt att testa dem här i bloggen i sommar/höst. De har både in-ear och heltäckande lurar samt headsets.

SOL Republic ligger i något slags mellanskikt prismässigt, varken billigast eller dyrast. Lurarna i vårt sortiment kostar 399-1999 kronor, men de flesta modellerna ligger runt tusenlappen vilket är ett ganska normalt pris för lurar med så bra ljudkvalitet och design som SOL Republics hörlurar levererar.

Som sagt, vi återkommer under sommaren och hösten med recensioner av SOL Republics lurar. Till dess får ni som redan har köpt dem gärna hissa eller dissa dem på respektive produkts sida i vår butik. Här är alla SOL Republic-lurar vi har i sortimentet just nu:

SOL Republic Master Tracks (Pris: 1 999 kr)

Sol Republic Master Tracks

SOL Republic Tracks Ultra V12 (Pris: 1 799 kr)

SOL Republics Tracks Ultra V12

 

SOL Republic Amps HD – In-ear Headset (Pris: 999 kr)

SOL Republic Amps HD

 

SOL Republic Tracks V8 (Pris: 999 kr)

SOL Republics Tracks V8

 

SOL Republic Tracks HD V10 (Pris: 1199 kr)

SOL Republics Tracks HD V10

SOL Republic Jax – In-ear Headset (Pris: 399 kr)

SOL Republics Jax In-Ear Headset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *