I natt startade försäljningen i Sverige – Nu är den här: iPad 3!

I natt startade försäljningen av iPad 3 i Sverige. Tillgången verkar ha varit relativt god på de ställen som höll nattöppet, framförallt 16 GB-versionen har funnits i stora mängder eftersom efterfrågan på minstingen är högst.

Efter en snabb koll på några av de olika återförsäljarna i Stockholmsområdet verkar det som om att lagren ganska snabbt håller på att ta slut redan nu på morgonkvisten. Hur snabbt nya beställningar är på plats är osäkert, ni minns kanske att det tog ett tag med iPad 2, så om ni verkligen vill ha en iPad 3 den här veckan bör ni agera nu. Vilka butiker som säljer paddan hittar ni förmodligen bäst på Prisjakt.

Priset blev precis som vi skrev om redan häromdagen fr. 4395 kr för minstingen (16 GB) och uppåt, i natt lades The New iPad upp även på Apple Store på Apple.se till det priset, max 2 iPads per kund gäller om du beställer den där.

Den amerikanska taglinen ”Resolutionary” översattes fyndigt (?) till svenska som ”Sevolutionär”, och då är det inte maffiabossen de syftar på får vi anta. Tillbehör och skal till iPad 3 säljs redan sedan några veckor tillbaka så där finns det också god tillgång.

Uppdatering 10.28: Noterade även att iPad 3 fick ett bra betyg, fyra plus, i Aftonbladet där Peter Pettersson har testat den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *