iPad 3-skal säljs redan i butik

Nu på fredag 23 mars dyker iPad 3 upp till försäljning i Sverige. Även om det lär bli svårt att få tag på en eftersom förhandsbokningarna och försäljningen i USA och andra delar av världen som redan fått iPad 3 redan har slagit alla rekord, ett mönster vi lär få se här hemma också.

För den som redan nu vill gotta sig i skal och fodral till iPad 3 kan man göra det, det finns nämligen att köpa även i Sverige. Nya iPad är som bekant endast 0,6 millimeter tjockare än iPad 2, något som beror på den nya Retina-skärmen med 2048×1536 pixlar, vilket gör att praktiskt taget alla skal som fungerar till iPad 2 också fungerar till iPad 3. De skal som fungerar till BÅDE iPad 1 och iPad 2, fungerar garanterat till iPad 3 eftersom den ligger mittemellan de två i tjocklek.

Jag tänkte bjussa på tre skal/fodral som jag tycker om och som alla tre funkar med iPad 3, alias The New iPad. Ett supertunnt, ett supersnyggt och ett supercoolt. Vad sägs om det? Vi kör!

Supertunnt! Incipio Smart Feather är förmodligen världens tunnaste iPad 3-skal (passar även iPad 2). Det är mindre än en (1!) millimeter tunt och väger 56 gram men skyddar trots det din platta bra. Funkar även med Smart Cover:

Supersnyggt! Ett fodral som passar iPad 3 som vi tidigare har utnämnt till det snyggaste iPad-fodralet är Showcase från Mikael Lund, Det är handgjort i svenskt läder av Mikael Lund. Lite dyrare, men smakar det så kostar det:

Supercoolt! Ett annat skal som är ett av de mest säljande skalen till iPad överlag är Twelve South BookBook som passar alla iPads. Designen består helt enkelt av en slags imitation av gamla böcker. Riktigt coolt, eller hur?

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Mikael Lund Showcase på iPhonebutiken.se!

Twelve South BookBook skal till iPad 3

Tre skal/fodral som får det att suga till i köpnerven, inte sant? Som sagt, om TRE dagar är den nya iPadden här. Stay tuned!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “iPad 3-skal säljs redan i butik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *