Ny MacBook Air och MacBook Pro presenteras nästa vecka på WWDC

Idag rapporterar 9to5mac.com att Apple kommer att chocka världen i nästa vecka på WWDC, eventet i San Fransisco pågår mellan 11-15 juni. Det lär röra sig om Apples största lansering av nya Macs i företagets historia…

En helt ny MacBook Pro verkar vara helt säkert, men det räcker inte. Alla som har väntat på nya MacBook Air kommer att få sen en ny uppdaterad version av förra sommarens nya generation av den populära och konsument-anpassade MacBook Air, som förutom de nya Ivy Bridge-processorerna förmodligen kommer att ha Retina-skärmar vilket har varit en snackis den senaste tiden.

Retina-skärmen var den stora förändringen på nya iPad 3, men frågetecken har funnits kring huruvida Apple velat ge Air Retina-skärm med tanke på att det riskerar att göra datorn något tjockare och påverkar batteritiden. Strömsnåla Ivy Bridge-processorer hade annars kunna göra batteritiden längre, men det är ännu inte säkert att MacBook är kommer med Retina-skärm och exakt hur det påverkar batteritiden.

Förutom en ny MacBook Pro och en uppdaterad MacBook Air tror 9to5mac att vi kommer att få se en uppdaterad iMac och antingen en Mac mini eller en Mac Pro. De gissar Mac mini men det verkar vara anyones guess.

Dessutom väntas nya mjukvaror presenteras, däribland OS X Mountain Lion, iOS6 och en uppdaterad version av iCloud, samt nya tillbehör och accessoarer. Nästa vecka verkar med andra ord bli en kavalkad av nya Mac-grejer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Ny MacBook Air och MacBook Pro presenteras nästa vecka på WWDC

  1. ÄNTLIGEN! vet man vilken dag Air presenteras och hur lång tid ar det innan den finns att köpa i Sverige?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *