3 bästa iPad Air-skalen och fodralen enligt våra kunder – lista

Våra kunders bästa iPad Air-skal och fodral är en blandning av extra tåligt och arbetsvänliga skal och fodral. Jag gjorde en lista av de mest populära skalen och fodralen till iPad Air så här långt.

Om du vill se vilka skal och fodral till iPad Air som är bäst och mest populära enligt våra kunder kan du göra det på vår topplista som ständigt är uppdaterad med data från våra kunder. Det som räknas in är hur mycket skalen säljer och hur höga betyg de får från kunderna.

Eftersom iPad Air fortfarande är ganska ny har produkterna inte blivit betygsatta i så stor utsträckning, så topp 3-listan här nedanför är än så länge baserad på försäljning, men jag tror att åtminstone en eller två av de här produkterna kommer att ligga kvar (förmodligen gör Griffin Survivor det till exempel, den brukar vara i topp på andra enheter).

Hursomhelst, det här är de bästa iPad Air-skalen och fodralen enligt våra kunder än så länge. Om du inte håller med är det bara att hissa och dissa på produkterna i vår butik!

1. Cygnett Archive Folio Case (iPad Air)

Elegant fodral med mönstrad botten på insidan så att du kan anpassa vinkeln. Magnetlås, kostar 349 kronor. Läs mer här!

2. Puro Slim Case (iPad Air)

Ultratunt och stilsäkert fodral som påminner mycket om Apple Smart Cover. Magnetisk sensor som väcker och släcker din iPad automatiskt. Billig (329 kronor) och snyggt. Läs mer här!

3. Griffin Survivor (iPad Air) – Svart/blå

Griffin Survivor till iPad Air

Extra tåligt och certifierat enligt militära standards. Ett av de mest populära skalen till alla iOS-enheter, toppar ständigt våra listor. Kostar lite mer, 649 kronor, men är ett säkert kort. Läs mer här!

Det var alltså vår lista över de bästa skalen till iPad Air än så länge, för en uppdaterad list över våra bäst säljande och högst betygsatta skal, kolla in listan här. Ställ gärna frågor och kommentera här nedanför, vi hörs snart igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *