3 mest sålda skalen till iPad mini – topplista!

Nu ni: en topplista, gött va? De mest sålda skalen till iPad mini just nu är följande: Speck iGuy, P.A.P Design Leather Cover och P.A.P Design Cover Felt.

Under julruschen och början av året har äntligen iPad mini-skal och fodral börjat dyka upp i vårt sortiment. Här har ni en lästa på de tre mest populära skalen och fodralen till iPad mini just nu.

1. Speck iGuy till iPad mini

Speck iGuy är ett extra tåligt och färglatt skal som är populärt hos småbarnsfamiljer som vill ha ett skal som tål att barnen leker med det. Rolig design som går hem hos såväl barn som föräldrar.

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Speck iGuy i vår butik!

Passar: iPad mini (Finns också i iPad-version)
Pris: 349 kr (332 kr med bloggkoden)
Färg: Röd eller lila

2. P.A.P Design Leather Cover

P.A.P Design Leather Cover är det snyggaste läderfodralet till iPad mini i min mening. Med en snygg liten ficka med plats för exempelvis sedlar, ett litet anteckningsblock eller kreditkort, är detta det perfekta läderfodralet till iPad mini för dig som gillar ett stilrent fodral i läder med hög funktionalitet.

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer P.A.P Design Leather Cover i vår butik!

Passar: iPad mini
Pris: 649 kr (617 kr med bloggkoden)
Färg: Ljusbrun, mörkbrun, svart
Material: Läder med detaljer i mässing

3. P.A.P Design Cover Felt

P.A.P Design Cover Felt är ett svensktillverkat iPad mini-fodral med samma design som P.A.P Design Leather Cover, fast gjort i filt och ylle. Mycket av materialet kommer dessutom från återvunna PET-flaskor, så det är lite miljötänk bakom det här fodralet också.

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer P.A.P Design Felt Cover i vår butik!

Passar: iPad mini
Pris: 549 kr (522 kr)
Färg: Ljusgrå
Material: Filt, ylle och läder med detaljer i mässing

Så där ja, vad säger ni? Är det något som ni saknar? Jag hade kanske trott att Apple Smart Cover skulle finnas med på topp-tre mest sålda skalen till iPad mini, men det kommer nog skulle jag tro.

Om ni har några frågor eller har åsikter om listan går det bra att skriva i tråden nedanför så ska vi svara efter bästa förmåga!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *