3 snygga iPad mini-fodral och skal – lista!

Jag tyckte det var dags för en liten lista med de tre snyggaste iPad mini-fodralen. Jag har valt bland våra mest populära fodral och skal och plockat ut de tre som jag tycker är allra snyggast.

1. P.A.P. Design Leather Cover (iPad mini)

P.A.P. Design Leather Cover iPad mini

Ett snyggt läderfodral till iPad mini från svenska P.A.P. Design förmodligen gör de snyggaste läderfodralen som finns till Apples produkter. Kolla in vårt sortiment av deras läderfodral här.

Leather Cover är ett minimalistiskt läderfodral som finns i tre olika färger. Jag har svart på min, men både ljusbrun och mörkbrun är riktigt snygga också. Fodralet har en liten ficka på framsidan där man kan stoppa sedlar, visitkort, kreditkort och andra smågrejer. Läderflärpen gör det lätt att dra upp din surfplatta ur fodralet, vilket är bra eftersom läderfodral är lite tajta i början (de måste vara det eftersom de töjer sig litegrann sedan).

Om du vill köpa det här skalet i vår butik får du 5 % om du anger koden IBLOGGEN när du beställer.

Fakta om P.A.P. Design Leather Cover (iPad mini)

Passar: iPad mini
Pris: 649 kr (617 kr med bloggkoden ovan)
Kundbetyg: 4/5
Material: Läder
Färg: Svart, mörkbrun eller ljusbrun

2. Twelve South BookBook (iPad mini)

Twelve South BookBook iPad mini

En klassiker vid det här laget. Twelve South BookBook har sålt som smör till såväl iPhone 4/4S, iPhone 5, iPad och nu även iPad mini. Retrodesignen som är utformad som en bok eller en liten bibel i läderfodralformat är riktigt cool. Kvaliteten på lädret är otrolig, jag har detta fodral till min iPhone 4S och tycker bara att det blir snyggare med tiden när lädret blir ännu mer vintage.

Om du vill köpa det här skalet i vår butik får du 5 % om du anger koden IBLOGGEN när du beställer.

Fakta om Twelve South BookBook (iPad mini)

Passar: iPad mini
Pris: 749 kr (712 kr med bloggkoden ovan)
Kundbetyg: Inga betyg ännu
Färg: Svart och brun
Material: Läder
Vikt: 212 gram

3. Apple Smart Cover (iPad mini)

Smart Cover till iPad mini

De allra flesta som köper iPad mini eller en ”vanlig” iPad köper ett Smart Cover det första de gör. Det är så enkelt och smart men samtidigt så snyggt. Man känner verkligen att det är ett originalskal när man sätter på det, iPaden bara ”suger” åt sig skalet. Detta är ett skal som bara täcker framsidan, men det coola med Apple Smart Cover är att det passar med de flesta baksideskalen, typ som Incipio Smart Feather till exempel. Många av de tunnare baksideskalen är dessutom i samma färgnyanser som Smart Cover så att de matchar varandra.

Om du vill köpa det här skalet i vår butik får du 5 % om du anger koden IBLOGGEN när du beställer.

Fakta om Apple Smart Cover (iPad mini)

Passar: iPad mini
Pris: 379 kr (360 kr)
Kundbetyg: Inga betyg ännu
Färg: Rosa, mörkgrå eller ljusgrå
Material: Polyuretan

Där har ni alltså min lista över snygga iPad mini-fodral. Om du har några egna förslag eller vill ställa några frågor om något av fodralen går det bra att göra det här i kommentarsfältet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *