4 snygga fodral till iPad Air från Zenus – lista!

De här snygga fodralen passar iPad Air och är av riktigt hög kvalitet. Min favorit är Envelope som ser ut som ett kuvert, men smaken är som baken som ni känner till.

Nu har det börjat trilla in en del riktigt snygga fodral även till iPad Air. Det är en tacksam enhet att göra fodral till eftersom det är så tunt. Man kan lättare göra riktigt cleana fodral som känns preppy och business på samma gång.

1. Zenus Envelope Folio (iPad Air)

Ett iPad Air-fodral som ser ut som ett kuvert. Gjort i äkta läder dessutom, ni som läser bloggen vet att jag älskar läder.

Passar: iPad Air
Färg: Brun
Pris: 699 kr

2. Zenus Belted Diary (iPad Air)

Ett funktionellt, proffsigt och snyggt fodral till iPad Air som funkar för såväl affärsmannen som för fritidsbruk. Inte äkta läder dock utan läderimitation.

Passar: iPad Air
Färg: Svart
Pris: 499 kr

3. Zenus Lettering Diary (iPad Air)

Ett lite billigare fodral till iPad Air som ändå är riktigt snyggt och väldesignat. Ser ut som ett handskrivet brev på den bruna läderimitationen. En pärla!

Passar: iPad Air
Färg: Brun
Pris: 449 kr

4. Zenus Cambridge Diary (iPad Air)

Ett mörkblå fodral i canvas med plats för kreditkort. Snygga markerade sömmar i ljusblå. Riktigt läckert, och billigt!

Passar: iPad Air
Färg: Mörkblå
Pris: 449 kr

Det här var bara ett urval av våra snygga fodral till iPad Air, vi har många fler i vårt stora utbud av fodral. Kolla gärna in resten av våra fodral och skal så lär du hitta någonting som passar din smak. Om du inte har inspiration kan du alltid fortsätta följa bloggen, vi kommer att lägga upp fler läckra skal och fodral här.

I vanlig ordning går det bra att ge en kommentar här nedanför. Nu ska jag återvända till iPhone- och iPadgrottan. På återhörande!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *