Apple Smart Cover till iPad Air finns nu att köpa!

Apple Smart Cover till iPad Air

Nu har Apple Smart Cover till iPad Air äntligen kommit. Vi har det i fyra snygga färger: blå, röd, grön och svart. Pris: 349 kronor

De flesta som har en iPad har också ett Apple Smart Cover, det är en riktig storsäljare bland iPad-skal och fodral. Apple Smart Cover går att kombinera med till exempel Incipio Smart Feather, de passar perfekt tillsammans, så att du även får en baksida.

Nu har alltså Apple Smart Cover till iPad Air kommit in i lager. Det fäster på din iPad Air med sin magnetknäppning i ”ryggen” av iPaden, och själva framsidan fäster också med magnet på skärmen på din iPad Air. Så otroligt smart och behändigt, men samtidigt så simpelt.

Det här är det närmsta standardtillbehör man kommer till iPad (om man bortser från laddare typ), jag har alltid mitt Smart Cover med mig även om jag inte alltid har det på. Det matchar också nyanserna på färgerna på exempelvis Incipio Smart Feather vilket gör att man kan få en helhetslösning med både fram- och baksida.

Om du vill kika mer på Apple Smart Cover till iPad Air kan du göra det här, om du vill titta på hela vårt sortiment av skal och fodral till iPad Air gör du det här. Glöm inte heller att köpa ett skärmskydd till iPad Air, även om du också har Apple Smart Cover ska du alltid ha skärmskydd för att skydda mot repor och annat när du använder den.

Nu ska jag återgå till att rota bland våra nya varor, och särskilt de nya till iPad Air och iPhone 5C som jag är extra nyfiken på. Vi hörs snart igen, glöm som vanligt inte att kommentera eller ställa frågor i kommentarsfältet om det är någonting ni undrar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *