Apple Smart Cover till iPad mini finns nu att köpa

Apple Smart Cover är ett av våra mest sålda skal till samtliga iPad-modeller. Inte så konstigt eftersom det är en jättefin produkt, nu kommer även en version till iPad mini.

Apple Smart Cover till iPad mini är ett skydd för framsidan av din iPad mini. Den är kompatibel till många baksideskal. Ruggigt snyggt med ett baksideskydd i en matchande färg. Detta är Apple original, och som vanligt med deras originalgrejer så är det kvalitet rakt igenom.

Magneten gör att skalet fäster på skärmen och försätter det din iPad mini i vila automatiskt, riktigt läckert. Du kan också vika bak skalet för att få bra vinkel för att skriva eller arbeta eller kolla på film exempelvis. Skalets foder är i mikrofiber som hjälper till att hålla skärmen ren och undviker repor.

Materialet är i polyuretan och skalet finns än så länge i tre färger, mörkgrå, ljusgrå och rosa. Vi får se när vi får in fler färger! Stay tuned 🙂

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Apple Smart Cover i vår butik!

Passar: iPad mini
Pris: 379 kronor (360 kronor med bloggkoden)
Färg: Mörkgrå, ljusgrå, rosa
Material: Polyuretan

Om du har någon fråga eller vill säga någonting om Apple Smart Cover till iPad mini eller någon annan produkt så är det bara att posta i kommentarstråden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *