Fodral med tangentbord och svenska tangenter till iPad!

Idag har vi fått in ett fodral med tangentbord och svenska tangenter som ansluts med Bluetooth. Fodralet kommer från Trust och gör att din iPad får Mac-känsla!

Många vill ha tangentbort till iPad med svenska tangenter, Trust Fodral + Bluetooth tangentbord till iPad är en riktigt bra lösning med ett fodral som har ett blåtands-tangentbord som gör att du kan skriva på din iPad. Fodralet har ett inbyggt stativ så att skärmen står i upprätt läge när du skriver. Det här trådlösa tangentbordet är perfekt att ha på exempelvis resa eller kundbesök där man vill kunna ha iPad för presentationer och ändå kunna skriva på den.

Fodralet har öppningar för alla reglage och ingångar, tangentbordet sitter fast i fodralet med magneter. Det har även handledsstöd och en proffsig magnetknäppning. Tangentbordet till iPad laddas via USB-kabeln (MicroUSB) som ingår i priset.

Trust Fodral + Bluetooth Tangentbord till iPad passar till iPad 2, iPad 3 och iPad 4 och kommer i en proffsigt snygg design i svart, riktigt skön businesskänsla. Perfekt att ha på flygplatser, tågstationer och affärsresor där du behöver jobba under väntetider.

Passar: iPad 2, iPad 3, iPad 4
Pris: 699 kr
Färg: Svart

Om du har frågor eller kommentarer så går det som vanligt bra att skriva i kommentarsfältet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *