Griffin Survivor till iPad Air – äntligen ett extra tåligt skal till nya iPad Air!

Griffin Survivor till iPad Air

Det har hittills varit lite segt med nya skal och fodral till iPad Air som presenterades för några veckor sedan av Apple. Nu har vi i varje fall fått in Griffin Survivor till iPad Air. En favorit bland de extra tåliga skalen till iPad.

För den som inte känner till Griffin Survivor så är det ett av de mest populära extra tåliga skalen till iPad och iPhone någonsin. Den finns till varje modell av iPad och iPhone som har kommit och används bland annat av dagis, förskolor och skolor för att skydda både barnen och iPadsen.

Survivor är gjord i polykarbonat och silikon, för att vara både splitterresistent och stöttåligt. Ett otroligt bra skydd för den som behöver kunna behandla sin iPad styvmoderlig. Den här versionen finns i två färger: svart/lime och svart/blå, båda är riktigt snygga. Den kostar 649 kronor.

Griffin Survivor till iPad Air är anpassad efter Airs nya tunnare och nättare design, för perfekt passform vilket är väldigt viktigt för att klara stötar. Den är till och med godkänd för militärt bruk enligt amerikanska standards (US Department of Defense MIL-STD-810). Den klarar till exempel regn i en timme (upp till 200 mm på en timme).

Det är helt enkelt ett jäkligt potent skydd mot alla former av smuts, stötar, repor och annat som riskerar att förstöra din iPad. Om du vill läsa mer om Griffin Survivor till iPad Air kan du göra det här. Om du har några frågor eller vill kommentera kan du som vanligt göra det här nedanför, så svarar vi så snart vi kan. Vi hörs snart igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *