iLuv Snoopy – iPadfodral med Snobben på!

iPadfodral med Snobben motiv

iLuvs iPadfodral med Snobben-motiv på har kommit in i dagarna. De är billiga dessutom och håller riktigt hög kvalitet. Bingo, eller hur!

Ända sedan jag var liten har jag tyckt att Snobben är en av de mest sympatiska seriefigurerna. Jag fick en gång ett Snobben-gosedjur som jag vårdade ömt ända tills de sociala normerna gjorde att jag var tvungen att gömma undan honom i garderoben. Nu ligger han vad jag vet någonstans i mitt vindsförråd, bland dammråttor och vanliga råttor. Usch.

Bra då att han får nytt liv på de snygga iPadfodralen med Snobben-motiv på som iLuvs Snoopy-kollektion innebär. De finns i tre snygga motiv med Snobben och hans vänner på. Perfekt för barnen, den barnslige vuxne eller hipstern.

Turkos, rosa och grå är färgerna på de tre olika modellerna. Min favorit är ”Be kind” där Karl drar fram Snobben på en skateboard, eller den rosa iLuv Snoopy med en stor Snobben och Woodstock (fågeln med det stora hjärtat) i släptåg. Otroligt gulligt måste jag säga. Den tredje modellen heter ”Family” och har alla karaktärer gåendes på rad.

De är som sagt billiga, alla tre kostar 299 kronor styck, de har en mjuk insida i plysch för att inte repa skärmen samt ge ett bra skydd till din iPad. De passar alla iPads (iPad 1, iPad 2, iPad 3 och iPad 4) förutom iPad mini och även många andra surfplattor i ungefär samma storlek.

Alla fodralen har även en utvändig ficka med smart dragkedja där du kan lägga alla grejer du behöver ha med dig till skolan eller arbetet (eller Berlin om du är hipster). Det är alltså funktionellt värre. Jag lägger upp lite bilder på de olika fodralen här också så att du kan se hur de ser ut.

Passar: iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4.
Pris: 299 kr

iPadfodral med Snobben motiv

Snoopy motiv iPadfodral

iPadfodral med Snobben

 

Om du vill kommentera det här inlägget om iPadfodral med Snobbenmotiv eller ställa en fråga kan du göra det i kommentarsfältet här nedanför. Jag svarar så snart jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “iLuv Snoopy – iPadfodral med Snobben på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *