iPad mini tangentbord med Å, Ä och Ö: gör en liten MacBook av din iPad mini!

iPad mini tangentbord med Å, Ä och Ö
iPad mini tangentbord med Å, Ä och Ö

Nu har vi fått in ett tangentbord till iPad mini med Å, Ä och Ö, dvs. nordisk layout. Zaggkeys mini 7 är ett iPad mini-tangentbord med Bluetooth som dessutom är riktigt snyggt, kolla in bilderna här nedanför!

Att ha ett fodral med inbyggt tangentbord till sin iPad mini är ett riktigt smart sätt att få mer ”MacBook-funktionalitet” till sin iPad mini. Då kan du skriva som vanligt i till exempel textredigerare eller på mejlen, helt trådlöst, utan sladdar som ska kopplas i och ur.

Zaggkeys gör några av de bästa tangentborden till iPad som finns att köpa, vi har förutom Zaggkeys mini 7 till iPad mini bland annat några till iPad 2, 3 och 4 som är riktigt bra.

Zaggkeys mini har Bluetoothkoppling som är superlätt att koppla in, skalet är specialanpassat till iPad mini och har en ställbar rygg som gör att du kan få perfekt vinkel för just dig när du ska skriva. Jag lägger upp en video här nedanför så kan du se hur det fungerar och ser ut.

Själva tangentbordet är tunt och har nordisk design, det vill säga att det har Å, Ä och Ö (alltså inte som det som är på bilderna samt i videon, återkommer med korrekta bilder) samt alla andra viktiga knappar som volymknappar, play/pause-knappar och så vidare. Läderöverdraget är stilrent och skyddar bra.

tangentbord till iPad mini med nordisk layout

Magnetlåset gör att fodralet håller sig stängt när du inte behöver använda din iPad mini, riktigt smart och välgjort skal det här. Eftersom vi precis har fått in det har ingen av våra kunder hunnit betygsätta det än, men om du har köpt det och har åsikter om det (bra eller dåliga) får du gärna dela med dig av dem på produktsidan.

Om du vill se hela vårt sortiment av tangentbordsfodral till iPad mini så kan du göra det här (Zaggkeys är faktiskt det billigaste tangentbordet till iPad mini när jag skriver det här), än så länge är det inte så stort men de vi har är riktigt vassa. Skulle gissa att det kommer fler till hösten, så håll ögonen öppna!

Fakta om Zaggkeys mini 7

Passar: iPad mini
Pris: 649 kr
Färg: Svart
Vikt: 350 gram

Zaggkeys mini 7 till iPad mini med Å Ä Ö

Tangentbord till iPad mini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *