iPad-väska med de italienska färgerna på från Playsam!

Häromdagen fick vi in en riktigt snygg iPad-väska från Playsam som bland annat finns i de italienska färgerna. Riktigt snygg om du frågar mig, och billig dessutom.

För ett tag sedan skrev jag om Playsams snygga styluspennor i trä här i bloggen, minns ni det? Playsam är i varje fall ett svenskt företag som startades 1984 av designern Carl Zedig, Kalmarbaserat dessutom (det gillar vi :)).

Hursomhelst, nu har vi alltså fått in en riktigt snygg och billig iPad-väska från Playsam som jag gärna vill rekommendera. Den finns visserligen i svart och vit också, men om man är Italofil (heter det så?) som jag så vill man så klart hellre ha den grön-vit-röda varianten.

Den är otroligt snygg och kostar bara 229 kronor, riktigt billigt för en så pass bra och snygg iPad-väska. Den är teddyfodrad på insidan, stängs med en snygg dragkedja och har en ficka där du kan stoppa din Styluspenna (det ingår inte). Om du vill se hela vårt sortiment av Stylusar gör du det här, om du istället vill se alla våra iPad-väskor gör du det här.

Over and out. 🙂

Fakta om Playsam Sleeve

Passar: iPad 4, iPad 3, iPad 2 och iPad 1
Pris: 229 kr
Färg: Svart, vit eller grön/vit/röd
Material: Neoprene

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *