iPadfodral för förskola och skola – de tre bästa fodralen enligt experten

iPadfodral för förkskola och skola

Många förskolor och skolor använder iPads till barnen, men både iPad och barn är känsliga saker så ett iPadfodral är ett måste. Eftersom jag själv inte har barn tänkte jag kolla med en expert vilka som är de bästa iPadfodralen för förskola och skola.

Jag frågade vår expert Cecilia vilka iPadfodral för förskola och skola som säljer bäst och vilka hon rekommenderar. Här nedanför har ni hennes rekommendationer!

Hej Cecilia! Många förskolor och skolor använder iPads och köper därför iPadfodral för att skydda både sina iPads och så klart barnen från skador. Vilka iPadfodral köper förskolorna?

Speck iGuy är det överlägset mest populära iPadfodralet för förskolor och skolor, det säljer vi jättemycket av till dem. Det skyddar barnen från vassa kanter och glassplitter ifall de skulle tappa iPaden i golvet eller så, och skyddar så klart iPadden från repor och stötar så att man inte behöver köpa nya iPads stup i kvarten. Dessutom är det lättare att hålla i för små barnhänder och ser skoj ut med de roliga färgerna, då blir det ju roligare att lära sig också!

Speck iGuy är nummer ett alltså, om du skulle rekommendera totalt tre skal eller fodral, vilka skulle de andra två vara?

– Som tvåa skulle jag ta Griffin Survivor. Jag vet inte om det är populärt på förskolor och skolor men det borde kanske vara det. Pappasappar.se och andra föräldrabloggar rekommenderar det iPadfodralet för barnfamiljer som är rädda om sina barn och deras iPads. Det är också väldigt bra skydd även om det inte ser lika kul ut.

– Om jag ska en sista också får det bli Trust Kid-proof Case. Det är också ett oerhört bra skydd samtidigt som det ser roligt ut, men framför allt är det billigare än de andra två. Förskolor och skolor har inte alltid mycket pengar så klart, att hitta ett bra och billigt iPadfodral för förskolor är kanske inte lätt, men Trust Kid-proof är ett sådant!

Tack Cecilia!

– Ingen fara, ha det gott!

De bästa iPadfodralen för förskolor och skolor enligt Cecilia:

1. Speck iGuy

Passar: iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4 (finns även i iPad mini-version)
Pris: 349 kr (332 kronor om du anger IBLOGGEN när du beställer i vår butik)
Färg: Orange, grön, röd, lila
Garanti: 1 år

2. Griffin Survivor


Passar: iPad 2, iPad 3, iPad 4 (finns även i iPad mini-modell)
Pris: 599 kr (569 kr om du anger IBLOGGEN när du beställer i vår butik)
Färg: Svart
Garanti: 1 år

3. Trust Kid-proof Case

Trust Kid-proof Case till iPad

Passar: iPad 4, iPad 3, iPad 2
Pris: 229 kr (218 kr om du anger IBLOGGEN när du beställer i vår butik)
Färg: Blå
Material: Silikon
Mått: 265 x 195 x 35 mm
Vikt: 220 gram

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “iPadfodral för förskola och skola – de tre bästa fodralen enligt experten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *