Lås till iPad från Maclocks för utställningar och marknadsföringsevent!

Tänkte att vi skulle ge er ett blogginlägg om lås till iPads. Ett av användningsområdena för iPad är att använda den i samband med utställningar, marknadsföringsevent och i butiker för att visa produkter osv. Vi har tagit in ett ordentligt sortiment av låsanordningar och hållare som är perfekta om du använder iPads för allmän beskådan. Här nedan har ni tre exempel på bra lås och låsbara ställningar och hållare till iPad.

Maclocks – Enclosure Kiosk

Det här är en hållare som är utomordentligt bra om du ska ha den i en monter på en mässa eller i en butik. Den går att vinkla 90 grader så att du har iPadden stående eller liggande, den går även att justera lutningen hur du vill.

Ramen är gjord i aluminium, men insidan består av stoppning så att din surfplatta inte skadas. Alla trådlösa signaler fungerar som vanligt, passar alla iPads.

Passar:               iPad 1, iPad 2, iPad 3
Pris:                    1099 kr
Färg:                   Svart
Material:          Aluminium

Maclocks – Lås och ställbart skal

Den här varianten är en av våra bäst säljande låsbara skal till iPad. Det är helt enkelt ett skal med väldigt bra skyddsegenskaper som du kan använda som ett vanligt iPad-skal till vardags, men när du behöver låsa fast det följer en stålkabel med ett lås som du enkelt låser fast i iPad-skalet.

Skalet har också ett ställ på baksidan som gör att du kan använda skalet för exempelvis produktpresentationer eller för att visa filmer på, stället funkar både stående och liggandes.

Passar:               iPad 2, iPad 3
Pris:                    799 kr
Färg:                   Transparent
Vikt:                   0,5 kg
Storlek:             30X40X3 cm
Längd på sladden:                     2 meter

Maclocks – All in One set, lås och ställbart

Ett till skal till iPad som är utformat för att passa i butik, på mässor och liknande. Det går att använda stående eller genom att fästa den i väggen. Kolla gärna på fler bilder här så ser du vilka olika möjligheter som finns.

Passar:               iPad 2, iPad 3
Pris:                    1299 kr
Färg:                   Silver

Kika gärna in på iPhonebutiken.se för att se hela vårt sortiment av låsbara skal till iPad. Där hittar du även alla andra tillbehör till din iPad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Lås till iPad från Maclocks för utställningar och marknadsföringsevent!

  1. Hej!

    Det vet jag faktiskt inte. Vi har inga, men jag kan tänka mig att det finns i andra butiker. Hoppas det ordnar sig!

    MVH
    Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *