LifeProof Nüüd iPad – Pris/releasedatum i Sverige: Experten svarar!

LifeProof Nüüd till iPad har varit på gång ett tag efter att LifeProof Case till iPhone 4 blivit en megasuccé. Pris och releasedatum i Sverige har ännu varit okänt, så vad kostar den och när kommer den? Vi frågade vår expert, Daniel på iPhonebutiken.

Lifeproof lanserade sitt vattentäta skal Lifeproof Nüüd till iPad 2 & 3 i juni, förhandsbokningarna började i juli, när får vi se den i vårt sortiment skulle du tro?

– Jag har kollat det med leverantören, de säger att de får sina prov-ex snart och att Nüüd kommer att finnas för lagerleverans under sista kvartalet i år. Tydligen trodde de att det skulle ske i oktober-november, mest troligt i november någon gång. Så ett releasedatum för LifeProof Nüüd i Sverige i november är rimligt att tänka sig.

Vad kommer den att kosta?

– Priset kommer att ligga runt 1295 kr till kund. Något dyrare än de alternativ vi har just nu bland vattentäta skal och fodral till iPad, men vi hoppas ju givetvis att det är ett lika grymt skal som LifeProof Case till iPhone som ju har blivit en riktig succé.

Vilka är alternativen till LifeProof Nüüd just nu i sortimentet?

– Aryca Waterproof Case, Lifedge Waterproof Case och Overboards iPad-fodral har vi just nu i sortimentet som är vattentätt till iPad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “LifeProof Nüüd iPad – Pris/releasedatum i Sverige: Experten svarar!

 1. Jag trodde den skulle komma nu i sommar känns lite konstigt att slöppa en sådan produkt mitt i vintern, men det vore bra med en recention sedan när den väl släpps

 2. Hej Juha,

  Jag håller med dig, det har gått lite väl segt här. Men succén med LifeProof Case till iPhone kom nog lite som en chock för dem. Det kommer en recension här i bloggen så fort den släpps. Stay tuned!

  Christian

 3. Jag har iPhone-skalet från Lifeproof och det är sjukt bra. En liten spricka i plasten bara, men det läcker ändå inte in riktigt bra kvalitet med andra ord

 4. Jag fick mitt förbeställda nüüd idag i posten.

  Om jag skall säga något negativt så är det väl att det är ett fånigt namn. Jag förstår tanken ”nude” – > ”nuud”, men kunde inte det varit bra så? Någon jänkare på marknadsföring apar efter Garmins nüvi, förmodligen utan att veta vad bokstaven ü betyder eller hur den uttalas. Löjligt.

  Som tur är är det nog det enda negativa… Har bara provmonterat Ipad3-an men känner redan att detta är helt överlägset allt annat jag sett och klämt på på marknaden. Inte för stor, inte för klumpig. Helt underbart att slippa ett extra lager framför skärmen, nu kommer retina-skärmen till sin fulla rätt även med vattentätt skal på paddan. Cover+Stand-tillbehöret är också bra, framför alt som skydd då ju man annars inte har något transportskydd framför skärmen.

  Jag jobbar bl a med en navigationsapp (Seapilot) till paddan så skydd mot vatten är ju väldigt viktigt, men lika viktigt är att kunna ladda utan att behöva flänga av allting i tid och otid.

  Alltså en riktig höjdare. Hoppas det inte dröjer för länge tills den kommer ut i normala volymer.

  /Marcus

 5. Hej!

  Tack för din kommentar och dina tankar om Nüüd. Det du säger går i linje med mina förväntningar måste jag säga, eftersom jag blev så imponerad av LifeProofs iPhone-skal. Det känns som att de har ett gäng riktigt smarta ingenjörer på det företaget (kanske är det därför det blir så dyrt också!).

  Håller även med om namnet, det känns märkligt och jag förstår inte riktigt hur de tänker om jag ska vara ärlig. Nüüd betyder ”nu” på estniska för övrigt. Jag kan tänka mig att de insåg att namnet på deras iPhoneskal, som bara heter LifeProof Case, inte var ultimat heller eftersom man kanske bör ha ett namn som urskiljer sig på Google och som urskiljer det skalet från deras andra skal i framtiden. Där är väl Nüüd bättre gissar jag.

  Redan innan du skrev detta var jag sugen på att recensera det här skalet, nu är jag ännu mer sugen och dessutom lite avis 🙂

  Ha det gott!
  Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *