Nytt extra tåligt skal till iPad mini – Griffin Survivor Play

<img class="alignnone size-full wp-image-5681" title="survivorplay-ipadmini-yellow-1_1" src="http://www.ibloggen.se/wp-content/uploads/survivorplay-ipadmini-yellow-1_1.jpg" alt="Griffin Survivor Play till iPad mini 1" width="400" height="240" srcset="http://www commander du viagra en belgique.ibloggen.se/wp-content/uploads/survivorplay-ipadmini-yellow-1_1.jpg 400w, http://www.ibloggen.se/wp-content/uploads/survivorplay-ipadmini-yellow-1_1-300×180.jpg 300w” sizes=”(max-width: 400px) 100vw, 400px” />

I dagarna har vi fått in en lite billigare variant av Griffin Survivor till iPad mini. Griffin Survivor Play är perfekt för den som till exempel har småbarn som leker med paddan.

Griffin Survivor finns ju faktiskt till alla Apple-enheter, även iPhones och “riktiga” iPads. Den har länge varit en favorit bland våra kunder som ger den höga betyg och verkar tipsa alla de känner om den (den säljer VÄLDIGT bra).

Nu kommer alltså en lite billigare, mer lekfull och färggladare variant av den här gamla klassikern. Griffin Survivor Play är gul och ser ut som en riktig liten färgklutt som livar upp stämningen samtidigt som den gör det säkert för dig att låna ut din iPad mini till småbarn eller klumpiga vuxna.

Den har silikonkanter som dämpar fall till marken och en kärna i hårdplast som skyddar mot repor. I paketet följer också en smart och justerbar axelrem med som du enkelt fäster på baksidan av skalet.

Självklart har du tillgång till alla ingångar och reglage även med skalet på. Griffin Survivor Play kostar bara 399 kronor och finns just nu i laget så det är bara att beställa med en gång om du är sugen.

Om du har några frågor om Griffin Survivor Play eller vill kommentera det här inlägget går det bra att göra det i kommentarsfältet. Ha det gott nu så hörs vi snart igen! Ciao!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *