Nytt skärmskydd till iPad Air – Belkin ScreenGuard+ Anti-Smudge (iPad Air)

Belkin ScreenGuard+ Anti-Smudge (iPad Air)

Äntligen har det börjat trilla in lite skärmskydd till iPad Air. Ett av dem kommer från pålitliga favoritmärket Belkin som i dagarna skickade över Belkin ScreenGuard+ Anti-Smudge.

Belkin ScreenGuard+ Anti-Smudge till iPad Air är ett tunt och nästan omärkbart skärmskydd till din fina lilla (och tunna) leksak. Det har så kallad Anti-Smudge-teknik vilket innebär att den reducerar fingeravtryck och sådant kladd som gör att man blir galen annars.

Belkin ScreenGuard+ Anti-Smudge är dessutom ett av våra billigaste skärmskydd till iPad Air, det kostar bara 159 kronor. Just nu har vi den direkt i lager så ni får beställningen i raketfart. Jag har ännu inte testat det här skyddet på min iPad Air men det ska tydligen vara toppen. Om du har testat det själv får du gärna gå in och skriva en recension så att våra andra kunder får en liten referens att förlita sig på.

Nu har vi i varje fall börjat få ett lite större lager med skärmskydd till vår tunnaste iPad-vän, i skrivande stund har vi tio olika varianter som ni hittar i vårt sortiment här. När folk frågar mig om vilket tillbehör man inte kan vara utan till iPad säger jag alltid skärmskydd, det är en så sjukt billig försäkring till iPad som annars riskerar att gå sönder så lätt.

Ifall du har någon fråga om det här skärmskyddet eller något av våra andra skärmskydd är det bara att fråga på i kommentarsfältet så svarar vi direkt när vi har möjlighet.

Ha det gott tills vidare! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *