Premier League-skins till iPad – Tottenham, Arsenal, Chelsea och Manchester City

Skins iPad Premier League

Om du liksom jag är ett Premier League-fan borde du kolla in de här skinsen till iPad med klubbemblemen som motiv på baksidan av skinsen. Nu finns tyvärr inte Liverpool i sortimentet än så länge så det blir inget för mig, men om ni gillar de här lagen så blir ni nog nöjda!

Riktigt snygga smutsavvisande, anti-fade skin som eliminerar bubblor och veck när du sätter på det på din iPad 2, iPad 3 eller iPad 4. Passar alla iPads förutom iPad 1 och iPad mini och täcker baksidan kanterna och framsidan på iPadden.

Lagen som vi har till iPad just nu är Chelsea, Manchester City, Tottenham Hotspurs och Arsenal. Alla fyra är faktiskt sjukt snygga med cool design. De finns även till iPhone 5 (då även till Everton och Liverpool).

Det här är officiell merchandise så det är inga piratgrejer utan original och du stöttar din klubb samtidigt som du gör din iPad eller iPhone riktigt snygg. Kanske en bra present till pojkvän/flickvän eller till någon polare som är fotbollstokig.

iPad-skinsen kostar 179 kronor och iPhone-skinsen kostar 129 kronor. Om du vill läsa mer om iPad-skinsen, klicka här, om du vill läsa mer och iPhone-skinsen, klicka här. Kolla gärna in hela vårt sortiment av skins till alla enheter också.

Det var allt för mig just nu, over and out! 🙂

Som vanligt kan du kommentera inlägget här nedanför, om du ställer frågor svarar vi så snart vi kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *