Skärmskydd till iPad Air – Copter displayfilm och Privacyfilter

Skärmskydd till iPad Air

Nu har äntligen skärmskydd till iPad Air dykt upp i vår butik. Ett av de första skärmskydden är Copter – min favorit – som har kommit med en vanlig displayfilm och ett Privacyfilter (så att någon som sitter bredvid dig inte ser vad du är inne på).

Nya iPad Air har alltså fått skärmskydd nu. Du kan se hela vårt sortiment av displayskydd till iPad Air genom att klicka på länken, där fylls det på hela tiden med nya skydd.

Men just idag tänkte jag bara uppmärksamma att vi har fått in Copters displayskydd till iPad Air. Det kommer säkert att komma fler varianter, till exempel en full body med både fram- och baksidefilm, men än så länge har vi fått in två varianter: en klar och en privacyversion.

Copters material härstammar från amerikanska militären där det togs fram inför Gulfkriget där sanden annars nötte på helikoptrarnas rotorblad. Det innebär att materialet tål nästan vadsomhelst utan att gå sönder. Jag har själv haft samma (!) Copterskydd på min iPhone 4S i drygt två år utan att min iPhone gått sönder trots väldigt styvmoderlig behandling.

Copters standardskydd till iPad Air kostar 299 kronor, och har precis som alla Copters displayskydd livstidsgaranti. Copters Privacyfilter kostar 379 kronor och gör så att ingen kan smygglutta på din skärm när du använder iPadden.

Vi kommer som sagt med tiden att få in fler displayskydd till iPad Air, just nu har vi fyra olika skydd men tar in fler så fort vi kan. Det var allt för mig idag, hoppas att ni har det bra ute i höstrusket, ta hand om er så hörs vi snart igen! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *