Snyggt och praktiskt fodral till iPad Air – Belkin Quilted Cover

Om du vill ha ett snyggt och praktiskt fodral till iPad Air så har ni nyligen fått in Belkin Quilted Cover som är just det – snyggt och praktiskt. Ställbart stöd som gör att du kan titta på film eller arbeta med fodralet på.

Ja, nu har skalen och fodralen till iPad Air börjat fylla upp våra hyllor här, det finns en hel del smått och gott att frossa i till din nya kompis. Tänkte att vi skulle kika på ett av de nya fodralen – Belkin Quilted Cover.

Belkin Quilted Cover är riktigt snyggt med sina kvadratiska mönstersömmar på framsidan och den minimalistiska designen på insidan, som låter dig ställa stödet i den vinkeln du vill. Perfekt för dig som läser, kollar på film eller skriver med din padda. När jag flyger har jag alltid paddan i ett ställbart fodral för att det ska stå ordentligt när jag kollar på film.

På insidan finns ett hårdplastskal som du fäster din iPad Air i, både det yttre mjuka och det inre hårda på det här fodralet skyddar din iPad Air från stötar och repor.

Jag tycker att det här är ett av de snyggaste fodralen till iPad Air än så länge. Jag vet att det kommer att komma en hel del snygga och funktionella skal till iPad Air vad det lider, men just nu är det här min favorit. Det kostar 399 spänn i vårt butik.

Om du vill titta på hela vårt sortiment av skal och fodral till nya iPad Air kan du göra det här. Om du har någon fråga om Belkin Quilted Cover eller någon annan av våra varor kan du ställa den här i kommentarsfältet så svarar vi så snart vi hinner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *