Tangentbord till iPad – Experten svarar på viktigaste frågorna

Många som köpt iPad 3 eller har en surfplatta sedan tidigare vill ha ett tangentbord till för att kunna använda iPad smidigare vid exempelvis textredigering och när man skriver mejl. Vad ska man tänka på när man köper tangentbord? Vi frågade vår expert Daniel på iPhonebutiken.

Tjena Daniel, vilket är det bästa tangentbordet till iPad tycker du?

– Apple iPad Keyboard Dock eller Apple Wireless Keyboard tycker jag är bäst. Keybord-dockan är bra eftersom den ger iPaden lite MacBook-känsla med själva stället som ger bra vinkel och möjlighet att ladda iPadden samtidigt och så vidare. Den trådlösa varianten med Bluetooth är så klart ruggigt smidig och funkar ju med alla iPads och även MacBook, alla som har iPad eller MacBook borde ha ett trådlöst tangentbord.

Fungerar Apple iPad Keyboard Dock med iPad 2 och iPad 3?

Har själv inte testat med nya iPad än, men jag såg på ett klipp på Youtube (Se klipp nedan /Reds. anm.) att den funkar finfint med iPad 2. Så med tanke på att iPad 3 ligger mittemellan dem i storlek, så borde Apple iPad Keyboard Dock även funka finfint med tredje generationens iPad.

Hur pass bra fungerar Bluetooth-kopplingen?

– Fungerar perfekt, inga problem alls och ansluter riktigt smidigt.

Något annat man bör tänka på innan man köper tangentbord till iPad?

– Det skulle väl i så fall vara att man kan ställa iPadden någonstans, vi har en hel del ställ till iPad att välja på om man skriver mycket eller kollar mycket på film och annat.

Läs mer om Apple iPad Keyboard Dock här.
Läs mer om Apple Wireless Keyboard här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Tangentbord till iPad – Experten svarar på viktigaste frågorna

  1. Hej !

    Jag behöver lite hjälp , har en ipad 3 inget nät till den utan den är parkopplad med iPhonen. Hur kopplar man keyborden med trådlöst med ipaden då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *