The Wallee till iPad Air är här!

The Wallee till iPad Air

Igår fick vi äntligt in The Wallee till iPad Air, skalet med magnetkryss på baksidan som gör att du bland annat kan hänga upp din iPad Air på väggen. The Wallee har en hel serie tillbehör som går att använda med det här skalet.

iPad Air har ju legat efter lite grann med tillbehör jämfört med de andra enheterna, men börjar nu ta igen försprånget. Ett tydligt tecken på det är att The Wallee äntligen har kommit även till vår tunnaste iPad-kompis Air.

The Wallee är en hel serie med smarta tillbehör till iPhone och iPad. Krysset på baksidan av skalet gör att du kan köpa till olika tillbehör beroende på vart du vill sätta upp din iPad Air. Det finns allt från väggfästen och ställ (för mässor till exempel) till bilhållare, nackstödsfästen och handstraps.

Det är ett riktigt smart system som har blivit väldigt populärt den senaste tiden. Istället för att köpa ett nytt skal till alla ställen man behöver sin iPad köper man bara tillbehör som fäster direkt i skalet med magnetfästet på baksidan.

The Wallee till iPad Air kostar 349 kr. Kika gärna på hela vårt sortiment av The Wallee-produkter och läs vad våra andra kunder tycker om den här serien. Om du har frågor eller kommentarer går det bra att ställa dem i kommentarsfältet så svarar vi så snart vi kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *