Vattentätt fodral/skal till iPad mini från Overboard

Ett vattentätt fodral till iPad mini kom in i förra veckan, det första vattentäta fodralet/skalet till iPad mini i vårt lager.

Våren är en rolig tid för alla oss som gillar gadgets till våra iPhones, iPads och Ipoddar. Det har redan kommit in en hel del grejer till framför allt iPhone 5, men även iPad 4 och iPad mini. Bland annat har vi fått in LifeProof till iPad 3 och iPad 4 (nüüd) som jag själv har testat.

Nu är det då dags för det första vattentäta skalet/fodralet till iPad mini, den här gången från Overboard. Kostar 549 kronor, ganska billigt för att vara vattentätt. För den som inte känner till Overboard sedan tidigare så tillverkar de vattentäta fodral som har en jävligt cool vattenförseglad knäppning på toppen. Finns till iPhone och ”vanliga” iPad också.

• Hundra procent vattentätt iPad-fodral, klass 5
• 6 m garanterad vattentäthet
• Genomskinlig framruta som skyddar displayen
• Fodralet flyter om du tappar det i vattnet
• Skyddar även mot damm och smuts
• På baksidan finns ett handtag så att du kan hålla i fodralet tryggt och säkert med ena handen

Detta är alltså bara det första av de vattentäta fodral till iPad mini som kommer att finnas i vårt sortiment lagom till sommaren. Vilka de andra blir vet jag inte än men håller ni koll här på bloggen så kommer det garanterat att dyka upp flera. Om du vill ställa någon fråga om Overboard-fodralet eller någon bara skriva en kommentar om vad du tycker om den så kan du göra det i kommentarsfältet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *