Recension: SwitchEasy Colors till iPhone 4/4S testad

SwitchEasy Colors är pastellfärgade silikonskal till iPhone 4/4S. Vi har testat SwitchEasy Colors, läs recensionen här.

Design och passform

SwitchEasy Colors är ett härligt färgglatt silikonskal som du lätt kränger på din iPhone 4 eller 4S. I förpackningen får du med två displayskydd, två gummiskydd för dockningskontakten, två gummiskydd för hörlursingången och en mikrofiberduk.

Designen är lekfull och knasig på ett skönt sätt, man blir liksom glad bara av att se sin telefon. Den utåtbuktande home-knappen ser ut som en liten M&M, volymknapparna och on/off-switchen har silikonkuddar som du lätt kan trycka på med skalet på.

Passformen känns till en början lite sladdrig men när jag väl fått på skalet ordentligt och börjat använda det märker jag inte av det längre. Skydden för hörlursintaget och dockningskontakten sitter bra, men är lätta att sumpa. Bra att man får två av varje.

Skydd

Allt som allt, med displayskyddet och de små gummipluggarna för hörlurar och dockningskontakt är detta ett väldigt bra skydd för iPhone 4/4S. Om man är extra klantig med sin telefon kan man köpa till Copter istället för de medföljande displayskydden, men 99 % av alla användare klarar sig lika bra med de tunnare skydden.

Omdömen från kunder

Mer än hälften av alla kunder ger SwitchEasy Colors högsta betyg i sina omdömen. Totalt är genomsnittsbetyget 4,5/5 i betyg från kunderna.

De få klagomål som finns gäller att det kan bli bubblor under displayskyddet och att Home-knappen kan dra igång Siri om man har trånga fickor. Det hände faktiskt mig när jag hade skalet i fickan på gymmet, men det var ingen big deal tycker jag. Bubblorna upplevde jag inte.

Några omdömen:

”Även jag har provat på olika skal, detta är absolut det bästa. Kanon passform. Absolut det bästa på marknaden.”
– Leif Björkman
”Helnöjd med skalet. Snyggt och känns säkert för den kära iphonen. Gillade den utstående knappen som förskönade backandet. Upplever inga som helst problem med att den råkar ringa upp folk i fickan. Befarade att den i och med silikonskalet skulle bli krånglig att få upp ur fickan, men icke, den glider in och ut så fint. Kan inget annat föra än att rekommendera detta skal. Något problem med bubblor vid det kritiska displayskyddsmanövern råkade jag inte ut för heller. Toppen…”
– Alexander

Sammanfattning

SwitchEasy Colors är ett skal som ger dig ett leende på läpparna med sina härliga färger och lite knasiga design. Skyddar telefonen bra, har bra passform och ger bättre grepp. Om du gillar färgglada silikonskal till din iPhone 4 är detta perfekt.

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer SwitchEasy Colors på iPhonebutiken!

Betyg: 8/10
Kundbetyg: 4,5/5

+ Skydd
+ Design
+ Passform

– Home-knappen kan dra igång röststyrningen

Passar: iPhone 4/4S
Pris: 249 kr (237 kr med bloggkoden)
Färg: Svart, vit, gul, lila, röd, rosa eller turkos
Material: Silikon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *