3 bästa extrabatterierna till iPhone 4/4S enligt våra kunder

Kollade i våra topplistor efter vilka extrabatterier till iPhone 4/4S som våra kunder har satt högst betyg på. Mophies skal med extrabatterier leder ganska överlägset, men Etón BoostBloc 6600 är en väldigt värdig utmanare.

Kundbetygen är ett genomsnitt av våra kunders omdömen i vår butik. Om du inte håller med kan du gå in och risa produkten (eller rosa om du håller med). Här är i varje fall de tre bästa extrabatterierna till iPhone 4/4S om man får tro våra kunder:

1. Mophie Juice Pack Air

<a onclick="javascript:pageTracker._trackPageview('/outgoing/www.iphonebutiken.se/ref/ibloggen/mophie-juice-pack-air-iphone-44s-1127 pour le viagra.html’);” href=”http://www.iphonebutiken.se/ref/ibloggen/mophie-juice-pack-air-iphone-44s-1127.html”>Bästa extrabatterierna till iPhone 4/4S: Mophie Juice Pack Air

Mophie Juice Pack Air är ett ultratunt skal med uppladdningsbart externt batteri till iPhone 4/4S. Väger bara 71 gram men är ändå fullproppat med extra energi (ungefär dubbelt så lång tid som annars).

Så här skriver en av just nu fyra kunder som har betygsatt det i vår butik:

“Mattias 2011-05-10 14:36
Betyg: 5 av 5

Kan inte bli bättre. Fick den levererad blixtsnabbt.”

Passar: iPhone 4, iPhone 4S.
Kundbetyg: 5 av 5
Styrka: 1500 mAh
Pris: 799 kr

2. Mophie Juice Pack Plus

Bästa extrabatterierna till iPhone 4/4S: Mophie Juice Pack Plus

Mophie Juice Pack Plus är storebror till Air-modellen, har lite mer kräm och är något större än Air, men väger lika mycket (71 gram).

Än så länge har fyra kunder betygsatt det i vår butik, en skriver så här:

”Kjell Voldseth 2011-05-26 08:58
Betyg: 5 av 5
Känns som en kvalitetsprodukt. Har bara använt den en vecka ännu så länge men fungerar utmärkt så långt. Bättre batteritid väsentligt, ett gott skydd som skal också. Kan rekommendera den, verkligen!”

Passar: iPhone 4, iPhone 4S.
Kundbetyg: 5 av 5
Styrka: 2000 mAh
Pris: 949 kr

3. Etón BoostBloc 6600

Bästa extrabatterierna till iPhone: Eton BoostBloc 6600

Etón BoostBloc 6600 är ett riktigt kraftpaket som gör att du kan ladda din iPhone flera gånger på samma laddning i den här apparaten. Den har dessutom två uttag, där du kan ladda två iPhones eller en iPhone plus en iPad samtidigt. Riktigt smidigt, perfekt att ta med sig på resande fot när man inte har tillgång till nätuttag på ett tag. Det här är också det billigaste extrabatteriet i den här listan – bara 549 kronor!

Så här skriver den enda kund som skrivit ett omdöme hittills:

”lott 2013-08-21 08:29
Betyg: 5 av 5
Toppen, har nu alltid minst tre laddningar med torpet utan el!”

Passar: iPhone 4, iPhone 4S.
Kundbetyg: 5 av 5
Styrka: 6600 mAh
Pris: 549 kr

Ja, det där är alltså de bästa extrabatterierna till iPhone enligt våra smarta och välinformerade kunder. Om du inte håller med om betygsättningen får du gärna gå in och sätta ditt eget betyg. Jag har själv testat alla de här produkterna som hastigast och kan inte annat än intyga de höga betygen, även om det så klart krävs lite längre testperioder för att recensera med lika hög precision som kunderna gör.

Glöm i vanlig ordning inte att kommentera och ställa frågor om du undrar någonting, gör det i så fall i kommentarsfältet nedanför så svarar vi så fort vi har möjlighet. Ha det gott, hej då!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “3 bästa extrabatterierna till iPhone 4/4S enligt våra kunder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *