3 bästa stativen till iPhone 5 – iBloggen listar

Tänkte ge er en lista med de bästa stativen till iPhone 5. Jag har tagit med tre stativ, varav två tripodstativ och ett steadycam-stativ.

För den som vill ta bättre bilder med sin iPhone 5 är stativ det viktigaste tillbehöret skulle jag säga. Rörelseoskärpa är det vanligaste felet när man tar dåliga bilder med iPhone, ett stativ reducerar skak och rörelse nästan helt och gör bilderna mycket bättre.

Jag har listat de bästa stativen till iPhone 5 här nedanför, utifrån hur pass populära de är hos våra kunder och kundernas betyg.

1. Hama Bordsstativ Tripod

Bästa stativet till iPhone 5

Alla som sysslar med fotografi vet att Hama står för kvalitet. Det här stativet säljer bäst och har fått full pott (5 av 5) av våra kunder. Dessutom är det det billigaste stativet till iPhone 5 i den här listan. Ohotad etta alltså.

Den har 3D-kulled så att du kan ta både liggande och stående bilder och vinkla din iPhone 5 hur du vill, benen går dessutom att justera i höjdled så att du kan få olika vinkel på stativet med. Läs mer här!

Passar: iPhone 5 och iPhone 4/4S
Pris: 199 kr
Färg: Svart
Vikt:145 g

2. Rollei 9x Telezoom

Bästa stativen till iPhone 5

Ett stativ med medföljande telezoom till iPhone 5 som gör att du kan zooma in med iPhone 5 när du ska ta bilder och ändå undvika skakoskärpa. Du kan också justera fokus med linsen.

Telezoomobjektivet sätter du på med ett medföljande skal. Läs mer här!

Passar: iPhone 5
Pris: 499 kronor
Färg: Svart/silver

3. Steadicam Smoothee

Smothee Steadicam stativ till iPhone 5

Perfekt om du vill filma riktiga proffsfilmer med din iPhone 5. Baserad på samma teknik som används i Hollywood där de riktiga riggarna kostar en halv mille styck.

Den här varianten kostar drygt två tusen, läs mer om den och se en video här!

Passar: iPhone 5 och iPhone 4/4S
Storlek: 20,3 x 36,8 x 6,4 cm
Pris: 2189 kr

Där har ni listan på de bästa stativen till iPhone 5 enligt våra kunder, baserat på försäljning och omdömen. Kolla gärna in hela vårt sortiment av foto & film-tillbehör till iPhone 5!

Om du vill ställa en fråga om det här inlägget om det bästa stativet till iPhone 5 går det som vanligt bra att göra det i kommentarsfältet, ha det gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *