3 övervakningskameror till iPhone och iPad – lista!

3 övervakningskameror till iPhone

Jag har gjort en lista med tre övervakningskameror till iPhone och iPad, eftersom vi har fått in sådana i veckan. Riktigt bra kameror i lite olika prisklasser, häftiga funktioner som mörkerseende och rörelseutlösta larm som skickar bilder direkt till din e-post när någon rör på sig eller ger ifrån sig ljud.

Det finns många olika anledningar att skaffa övervakningskamera, det behöver inte bero på att motorcykelgäng är ute efter dig. Du kanske vill ha koll på din bebis som ligger och sover, på en gamling som har börjat bli skröplig eller i din butik eller ditt hem.

Förr i tiden var det ganska svårt att fixa det på egen hand. Man behövde ofta konfigurera kameror i all oändlighet för att få det att fungera. Nu har det kommit trådlösa övervakningskameror till iPhone, iPad och dator som är superenkla att koppla in, och som är billiga dessutom. Med programvaran D-ViewCam som följer med kan du se flera kameror samtidigt (upp till 32 stycken)

Här har ni en lista på övervakningskameror till iPhone, alla är från D-Link som gör riktigt bra nätverksgrejer och som har bra kvalitet på sina produkter.

1. D-Link 930L

övervakningskamera till iPhone iPad D-Link 930L

D-Link 930L är lillebror i D-Links linje med iPhoneövervakningskameror. Trots att den är billig har den riktigt hög funktionalitet: sänder högkvalitativt ljud och bild som du kan se på vilken enhet du vill så länge du har internetuppkoppling. Du får ett eget konto på D-Links hemsida som du sedan loggar in på och ser ditt hem eller vad du vill filma direkt på nätet. Du kan också ladda ner D-Links app i App Store för iPhone och iPad.

Den har också automatisk e-postlarm om någon rör sig i bilden (om du vill ha det förstås, du väljer själv), riktigt coolt. Kostar bara 439 kronor, läs mer här.

2. D-Link 933L

övervakningskamera till iPhone iPad D-Link 933L

Mellanbrorsan D-Link 933L har allting som lillebrorsan har, plus mörkerkamera med infraröda dioder som gör att den fungerar även på natten, och inbyggd trådlös extender. Självklart är 933L, precis som 930 och storebror 942L avgiftsfria, de har alltså ingen månadsavgift såsom vissa andra övervakningskameror har.

Mellanbrorsan D-Link 933L kostar 795 kronor, läs mer här.

3. D-Link 942L

övervakningskamera till iPhone iPad D-Link 942L

Värstingmodellen D-Link 942L har allting som småbröderna har, plus en MicroSD-plats och ett medföljande 16GB MicroSD-kort som gör att du kan spela in filmerna direkt på minneskortet, utan att behöva koppla den till datorn. Objektivet är på 3.15 mm, F2.8.

Storebrorsan D-Link 942L kostar 1289 kronor. Läs mer om den här.

Där har ni alltså en lista med övervakningskameror till iPhone och iPad från D-Link. Det här är riktigt bra kameror med hög funktionalitet till ett lågt pris. Den billigaste kostar 439 kronor, den bästa övervakningskameran till iPhone kostar 1289 kronor. Om du vill ställa en fråga eller ge en kommentar går det som vanligt bra att göra det här nedanför!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “3 övervakningskameror till iPhone och iPad – lista!

  1. Hej,
    Jag behöver en utomhuskamera som skall sitta under taket vid ytterdörren. Jag vill kunna styra den med min iphone. Vilken kamera ska jag få ha?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *