3 stycken multiverktyg till iPhone – lista!

I dagarna har vi fått in otroliga multiverktyg till iPhone. Det är Etón som levererar de här mycket användbara verktygen som är perfekta för äventyraren, bergsklättraren och överlevnadsmänniskan.

Etón tillverkar de här grymma multiverktygen till iPhone som frilutsmänniskor älskar. Vi kommer att testa dem här i bloggen vad det lider, men tills vidare får ni nöja er med fakta om deras produkter här. Klicka på länkarna för att läsa mer om dem i butiken.

Som bloggläsare får du förresten 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Etón:s multiverktyg till iPhone!

1. Etón Axis

Multiverktyg till iPhone Etón Axis

Etón Axis är värstingen i Etóns sortiment av multiverktyg till iPhone. Det här handvevade multiverktyget är någonting att ha när man åker till Himalaya eller Amazonas. LED-ficklampa, USB-utgång för laddning av exempelvis iPhone, FM/AM-radio med teleskopantenn för bättre mottagning på avlägsna platser, fuktmotstånd och 3,5 mm hörlursuttag.

Axis laddas med vanliga batterier eller med veven. En minuts vevande ger ca 15-20 minuter radiotid eller 30 sekunders samtalstid på din smartphone.

Passar: iPhone
Pris: 649 kr (617 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Vit/röd

2. Etón Scorpion

Multiverktyg iPhone Etón Scorpion

Etón Scoprion är ett billigt multiverktyg till iPhone som är riktigt prisvärt alternativ med solcellsladdning och handvevsladdning. LED-ficklampa, kapsylöppnare, AUX-ingång (lyssna på egen musik i högtalarna), AM/FM-radio, karbinhake. Den robusta designen är tålig, den är bland annat stänksäker (IPX-4) så att den tål regn!

Multiverktyg iPhone Etón Scorpion

Passar: iPhone
Pris: 499 kr (474 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Grön, orange
Mått: 63,5 x 158,75 x 69,85 mm
Vikt: 306 gram

3. Etón BoostTurbine 2000

Elgenerator till iPhone Etón BoostTurbine 2000

Etón BoostTurbine 2000 är en elgenerator för iPhone eller andra smartphones. Du pluggar in din USB-laddkabel i USB-porten eller MicroUSB DC-ingången och vevar igång din lur. En minuts vevande ger ungefär fyra minuters samtalstid och några SMS. Tålig design i aluminium och LED-indikator som visar hur mycket batteri du har kvar.

Passar: iPhone
Pris: 449 kr (427 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Vit
Styrka: 2000 mAh
Mått: 2,5 x 5,6 x 12,7 cm
Vikt: 198 gram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *