4 sommartillbehör till din iPhone 5 – lista!

I sommar är iPhone 5 en av dina bästa vänner. Jag satt och funderade på vilka tillbehör jag själv använder till min iPhone under sommarens härligt soliga dagar. Här är min lista på sommartillbehör till iPhone 5!

Bärbara högtalare

När du sitter i en park, på stranden eller i polarens båt och dricker öl med dina vänner på en filt är musik ett måste, eller hur? Att ha med sig en liten och smidig högtalare till din iPhone 5 är därför perfekt i sommar.

En billig och bra högtalare till iPhone 5 (passar även iPhone 4/4S och alla iPads) är iHome iHM79 USB MicroSpeakers. Riktigt bra ljud för att vara så små, kostar endast 399 kronor. Bra betyg från våra kunder dessutom.

Vattentätt skal/fodral

Om du vill kunna fota och filma med iPhone 5 under vatten, eller bara ha den med på stranden eller när du åker vattenskoter, så måste du ha ett vattentätt skal. Det billigaste vattentäta fodralet i vårt sortiment är OverBoard som kostar 299 kronor (284 kr om du anger IBLOGGEN när du beställer), det har jag själv använt i vinter när jag var i Kenya och tycker att det funkar riktigt bra.

Men jag vill ändå slå ett slag för LifeProof Case till iPhone 5 som visserligen är dyrt, 799 kronor (759 kronor om du anger IBLOGGEN när du beställer), men är också ett fullfunktionsskal. Du kan alltså ringa med skalet på, lyssna på musik, surfa, komma åt alla reglage osv. Det är också ett av de mest tåliga skalen till iPhone 5, otroligt bra produkt.

LifeProof Case iPhone 5 svart

Sportarmband

Kanske tillhör du dem som skiter i träningen på sommaren? Det gör inte jag, jag tycker att det är skönt att fortsätta ta löprundor även fast det är varmt och skönt. Ett bra sportarmband är A och O när man springer, i vårt test där vi utsåg det bästa sportarmbandet till iPhone 5  vann Belkin Easefit i stor stil. Riktigt bra så länge du inte har väldigt stora armar, kostar 229 kronor (218 kronor om du anger IBLOGGEN när du beställer).

Belkin Easefit till iPhone 5 sportarmband svart

Billaddare

Få saker älskar jag så mycket som att susa fram längs motorvägarna på sommaren. Man sitter i shorts och t-shirt med solglasögonen på, lyssnar på radiosporten, svänger förbi Statoil och köper glass och läsk, solen gassar på motorhuven och semesterstämningen är total. Då kan det vara bra att ha en billaddare till din iPhone 5 så att du inte får slut på batteri på vägen till sommarstället.

Belkin Micro Auto Charger har fått full pott i betyg av våra kunder som tycks älska den. Den kostar 139 kronor, USB-kabel ingår inte men går givetvis att köpa i vår butik.

Sådär, känner ni er redo för sommaren med er iPhone 5 nu? Om inte får ni gärna ställa en fråga eller ge en kommentar så ska jag svara så snart jag kan (om jag inte sitter i en bil på motorvägen i t-shirt och shorts förstås!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *