5 bästa extra tåliga skalen till iPhone 5/5S enligt våra kunder

Det bästa extra tåliga skalet till iPhone 5/5S är enligt våra kunder LifeProof Fre som har fått högsta betyg av nästan alla som betygsatt det. Här är en hel lista över de skal som våra kunder tycker är de bästa extra tåliga skalen till iPhone 5.

1. LifeProof Fre (iPhone 5/5S)

Bästa extra tåliga skalet till iPhone 5

Helt ohotad på förstaplatsen bland våra kunder. <a onclick="javascript:pageTracker._trackPageview('/outgoing/www.iphonebutiken prix pour viagra.se/ref/ibloggen/lifeproof-fre-case-iphone-5-2900.html’);” href=”http://www.iphonebutiken.se/ref/ibloggen/lifeproof-fre-case-iphone-5-2900.html”>LifeProof Fre har fått nitton omdömen av våra kunder just nu, varav sjutton har givit högsta betyg (5 av 5) och två har givit näst högsta betyg (4 av 5).

Fre är ett vattentätt iPhone 5-skal som tål hårda tag, därav militärspecifikationen MIL-STD-810F-516,5 (2 meters fall mot alla ytor och kanter) som LifeProof Fre uppfyller.

Kundbetyg: 5/5
Pris: 695 kr (660 kr om du anger IBLOGGEN)

Om du vill läsa mer om LifeProof Fre kan du göra det här, ifall du anger IBLOGGEN när du beställer skalet i vår butik får du dessutom 5 % rabatt!

2. Otterbox Commuter Case (iPhone 5/5S)

Otterbox Commuter Case är en gammal klassiker till tidigare iPhonemodeller som också har kommit till iPhone 5/5S. Det är inte vattentätt men står emot det mesta förutom vatten: stötar, fall, repor, damm, smuts och så vidare. Inte lika klumpigt som andra extra tåliga skal till iPhone. Om du köper den rosa varianten stöder du dessutom kampen mot bröstcancer!!

Kundbetyg: 5/5
Pris: 349 kr (332 kr om du anger IBLOGGEN)

Du kan läsa mer om Otterbox Commuter här, ifall du anger IBLOGGEN när du beställer skalet i vår butik får du dessutom 5 % rabatt!

3. Lunatik Taktik Extreme (iPhone 5)

Lunatik Taktik Extreme till iPhone 5

Lunatik Taktik Extreme är förmodligen det coolaste och snyggaste extra tåliga skalet till iPhone 5/5S. Corning Gorilla Glass på framsidan gör det här skalet extremt tåligt. Det är också vattentåligt, men inte vattentätt som LifeProof Fre. Det tål alltså regn och rusk, men inte att dränka det i vatten eller att filma och fota under vatten.

Kundbetyg: 5/5
Pris: 999 kr (949 kr om du anger IBLOGGEN)

Här kan du läsa mer om Lunatik Taktik Extreme till iPhone 5/5S, ifall du anger IBLOGGEN när du beställer skalet i vår butik får du dessutom 5 % rabatt!

4. Griffin Survivor (iPhone 5/5S)

Även Griffin Survivor är en klassiker bland extra tåliga iPhoneskal. De tidigare modellerna har ofta rankats som de bästa extra tåliga iPhoneskalen av våra kunder, men nu har Survivor halkat ner till en fjärdeplats, vilket fortfarande är högt så klart. Det här skalet är inte vattentätt dock, men tål regn, blåst, fall och stötar.

Kundbetyg: 4/5
Pris: 399 kr (379 kr om du anger IBLOGGEN)

Läs mer om Griffin Survivor här, om du anger IBLOGGEN när du beställer skalet i vår butik får du dessutom 5 % rabatt!

5. Otterbox Armor Case

Otterbox Armor Case till iPhone 5

Otterbox Armor Case är storebror i Otterbox serie med extra tåliga skal. Ett av de tuffaste skalen som någonsin släppts till iPhone överhuvudtaget. Det här är vattentätt till två meters djup i upp till 30 minuter, klarar två tons tryck (!) och fall från upp till tre meter. Ett extremt skal för den som behöver något som klarar extrema miljöer.

Kundbetyg: 4/5
Pris: 799 kr (759 kr om du anger IBLOGGEN)

Läs mer om Otterbox Armor Case här, om du anger IBLOGGEN när du beställer skalet i vår butik får du dessutom 5 % rabatt!

Där har ni alltså de bästa extra tåliga skalen till iPhone 5/5S enligt våra kunder. Jag har testat alla förutom Lunatik Taktik Extreme och kan intyga våra kunders goda smak. Jag tycker själv att LifeProof Fre är det bästa extra tåliga skalet till iPhone 5/5S, LifeProof gör de bästa extra tåliga skalen till både iPhone och iPad just nu men har börjat få lite konkurrens ändå.

Glöm inte att ange IBLOGGEN när ni beställer skalen i vår butik så får ni 5 % rabatt! Ha det gott, hej då!

Om du vill ställa en fråga eller kommentera det här inlägget om de bästa extra tåliga skalen till iPhone 5/5S går det som vanligt bra att göra det här nedanför!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “5 bästa extra tåliga skalen till iPhone 5/5S enligt våra kunder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *