5 bästa iPhone-plånböckerna enligt våra kunder – topplistan!

Kikade lite på vad våra kunder tycker är bästa iPhone-plånboken, det finns ju en hel del att välja på. Här är de fem bästa iPhone-plånböckerna baserat på försäljningssiffror och våra kunders betyg. Enjoy!

Den här listan gäller iPhone 5-plånböcker, men många av dem finns även till iPhone 4/4S. Om du vill se våra populäraste iPhone 4/4S-plånböcker kan du kolla listan här.

1. Incipio Stowaway – Credit Card Holder

Bästa iPhoneplånboken - Incipio Stowaway Credit Card Holder

Efter flera år högst upp på tronen av de bästa iPhone-plånböckerna får Twelve South BookBook se sig nedpetad till en andraplats. Incipio Stowaway Credit Card Holder har inte bara ett långt namn, den har även ett kreditkortsfack på baksidan där du får plats med 2-3 kort. Luckan till kreditkortsfacket blir även ett filmvisningsstöd om du viker bak den.

Passar: iPhone 5
Kundbetyg: 5 av 5
Pris: 279 kr
Vikt: 32 g
Färg: Svart, vit/blå
Garanti: ett år

2. Twelve South BookBook

Bästa iPhoneplånboken - Twelve South BookBook

Twelve South BookBook är fortfarande den bästa läderplånboken till iPhone 5 enligt våra kunder. Jag använder själv BookBook till min iPhone 5 och är helt såld. Retrokänslan och kvaliteten i lädret tillsammans med den grymma funktionaliteten är helt enkelt överlägsen. Finns även till iPhone 4/4S och iPad.

Passar: iPhone 5
Kundbetyg: 5 av 5
Pris: 599 kr (569 kronor om du anger IBLOGGEN när du beställer i vår butik)
Färg: Svart
Antal fack: fyra

3. Bugatti – Smart BookCase

Bästa iPhoneplånboken - Bugatti Smart BookCase

Mycket likt Twelve South BookBook så klart, men Bugatti Smart BookCase är verkligen ingen av de billiga kopiorna som finns att köpa och som håller i en vecka eller två. Bugatti håller lika hög kvalitet som originalet och är gjort i äkta läder. Har ett fack för sedlar och tre fack för kreditkort.

Passar: iPhone 5
Kundbetyg: 4 av 5
Pris: 399 kr
Färg: Mörkbrun
Material: Läder

4. Bugatti – Pure Premium Leather

Bästa iPhoneplånboken - Bugatti Pure Premium Leather Case

Ännu ett läderplånboksfodral från Bugatti. Äkta kalvskinn i svart med ett kreditkortsfack på framsidan där man kan ha kort, sedlar och visitkort. Stilren design och lätt att fiska upp iPhone 5 ur fodralet med hjälp av EasyRelease-metoden.

Passar: iPhone 5
Kundbetyg: 4 av 5
Pris: 349 kr
Färg: Svart
Material: Läder

5. Speck SmartFlex Card

Bästa iPhoneplånboken - Speck Smartflex Card iPhone

Ett billigt plånboksskal från klassiska Speck. Plats för upp till tre kreditkort och samtidigt extra tåligt, det skyddar din iPhone 5 från stötar, repor och fall. Jag har testat iPhone 4-varianten och tycker att det är ett toppenskal. Finns i två snygga färger: svart och rött.

Passar: iPhone 5
Kundbetyg: 5 av 5
Pris: 299 kr
Färg: Svart eller röd
Garanti: Ett år

Gå gärna in och läs kundernas omdömen genom att klicka på respektive skals länk och klicka på ”omdömen” i menyn under produkten så får du veta vad de har skrivit om skalen. Om du vill se alla våra plånboksskal kan du göra det här (iPhone 5) och här (iPhone 4/4S).

Det var allt från oss för idag, ha det bra ute i stugorna!

Om du vill skriva en kommentar eller ställa en fråga om det här inlägget om de bästa iPhone-plånböckerna går det bra att göra det i kommentarsfältet här nedanför!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *