5 billiga iPhone 4-skal under 200 spänn

Tänkte att ni skulle få en lista på några billiga och snygga iPhone 4-skal att frossa i. Här är fem skal till iPhone 4/4S under 200 spänn från iPhonebutiken, enjoy!

Just a Case Silicone

Ett enkelt men riktigt snyggt och billig skal i silikon som skyddar din lur mot repor och fingeravtryck. Silikonfodralet har hål för kameran och silikonknappar på sidan så att du kan använda volymknapparna.

Pris: 129 kr
Passar: iPhone 4/4S
Färger: Röd, lila, grå och transparent

Krusell Coco Skal

Skal med läder från Krusell. Lågt pris men ändå snyggt med de tvärsydda sömmarna. Riktigt billigt för att vara ett läderskal med en exklusiv känsla.

Pris: 179 kr
Passar: iPhone 4
Färger: Svart, rosa och vit

Golla Nepal Wallet Style

Praktiskt plånboksfodral i tyg med dragkedja, extra fack på baksidan och en liten ficka på framsidan där du kan lägga kreditkort, hörlurar eller mynt. Smidigt och snyggt iPhonefodral helt enkelt. Handledsremmen går att ta bort.

Pris: 169 kr
Passar: iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4S
Färg: Grå

XtremeMac Tuffwrap Shift

Ett färgskiftande iPhoneskal som reagerar på värme, helfärgat från början men ändrar alltså färgen efter exempelvis din kroppsvärme i händerna. Riktigt coolt skal som skyddar mot repor, damm och smuts. Gjort i TPU-material.

Pris: 199 kr
Passar: iPhone 4/4S
Färg: Blå och rosa

Krusell Luna

Ett riktigt snyggt skal för under hundralappen från Krusell. Stilrent skal som finns i sex olika färger och skyddar din telefon mycket bra.

Pris: 99 kr
Passar: iPhone 4
Färg: Svart, sand, röd, brun, matt svart och matt brun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *