5 skal till iPhone 5C – lista med nya snygga skalen!

Idag har vi äntligen fått in skal till iPhone 5C som är den nya luren från Apple. iPhone 5C-skal är inte samma som till övriga iPhone 5:or (5/5S) eftersom dimensionerna är annorlunda, tänk på det.

Listan är utan inbördes ordning, klicka på länkarna för att få läsa mer!

1. Puro Plasma Cover (iPhone 5C)

Skal till iPhone 5C lista

Snyggt och billigt semi-transparent skal till iPhone 5C. Alla reglage och ingångar är tillgängliga med skalet på. Läs mer om skalet här!

Passar: iPhone 5C
Pris: 179 kr
Färg: Transparent
Material: Silikon

2. Puro Bumper Frame (iPhone 5C)

Skal till iPhone 5C

Bumper i plast och silikon som finns i fem fina färger som matchar iPhone 5C:s nyanser, bumperns kanter är färgade men skalet har transparent baksida. Läs mer om skalet här!

Passar: iPhone 5C
Pris: 199 kr
Färg: Blå, rosa, grön, gul, vit
Material: Silikon/plast

3. Puro Clear Cover (iPhone 5C)

iPhone 5C-skal - Puro Clear Cover

Skal i fyra färger: rosa, vit, grön och gul, med transparent baksida som gör att skalet inte påverkar telefonens utseende särskilt mycket utan smälter in i designen. Läs mer och skalet här!

Passar: iPhone 5C
Pris: 199 kr
Färg: Vit, gul, grön eller rosa
Material: Silikon/plast

4. Puro Night Cover – Love (iPhone 5C)

Skal iPhone 5C Puro Night Cover Love

Billigt och coolt silikonskal till iPhone 5C som är flexibelt och böjbart. På baksidan står ”LOVE” i bokstäver som blir självlysande i mörkret. Finns i gul eller rosa. Läs mer och skalet här!

Passar: iPhone 5C
Pris: 199 kr
Färg: Gul eller rosa
Material: Silikon

5. Puro Night Cover – Peace (iPhone 5C)

iPhone 5 skal Puro Night Cover Peace

Lika dant som LOVE-skalet fast med texten ”PEACE” på baksidan. Bokstäverna är i vitt och lyser i mörkret. Finns i blå eller grön. Läs mer och skalet här!

Passar: iPhone 5C
Pris: 199 kr
Färg: Blå eller grön
Material: Silikon

Puro är en riktigt bra leverantör som säkert kommer att göra några av de bästa skalen till iPhone 5C så de här kommer garanterat att hänga med länge. De är också relativt billiga med tanke på kvaliteten. Om ni vill se hela vårt sortiment av skal till iPhone 5C kan ni göra det här. Vill ni istället se sortimentet till iPhone 5/5S (som ju har andra dimensioner) så hittar ni det här!

Nu ska jag återgå till alla nya skal och tillbehör som kommer in till iPhone 5C och iPhone 5S och som vi hoppas att ni alla gillar. Ha det gott!

Om du vill kommentera det här inlägget om skal till iPhone 5C, eller ställa en fråga, så går det bra att göra det här nedanför i kommentarsfältet. Vi svarar så snart vi kan, oftast inom ett dygn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “5 skal till iPhone 5C – lista med nya snygga skalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *