5 st klockradio och dockningsstation i ett till din iPhone eller iPod

Om du vill ha en ny klockradio kombinerad med dockningsstation till din iPhone eller iPod finns det gott om alternativ. Jag har sammanställt en liten lista med de alternativ som vi har i vårt sortiment.

1. XtremeMac Luna SST klockradio

XtremeMac Luna SST klockradio har fått en 5:a i betyg av vår kund Douglas Alexandersson som skriver så här:

Skitbra!!! Underbart ljud. går att spela högt så att man vaknar super nöjd! 🙂 Enkel och bekväm synkning mellan iphone och Luna’n 😀 <3 Suveränt! :)”

Luna har en avtagbar högtalare, fjärrkontroll, LED-skärm med justerbar ljusstyrka, line-in för andra ljudkällor och du kan själv välja om du vill vakna upp till ringfunktionen, FM-radion eller musik. Du kan även anpassa alarminställningarna med gratis-appen XtremeMac Alarm Clock.

Passar: iPhone, iPod
Pris: 949 kr
Vikt: 1940 g
Bredd: 267 mm
Höjd: 100 mm
Djup: 293 mm
Garanti: 1 år

2. Gear4 AlarmDock Reveal

Billig klockradio med bra ljud som kombinerat med dockningsfunktionen är den enda ljudkällan du behöver. Schysst dimbar LCD-skärm och snygg design. Av tre omdömen har den fått mycket höga 4,5 av 5 i betyg av våra kunder. Här har ni Jörgen Dahlbergs betyg och omdöme:

”Jörgen dahlberg 2011-01-04 18:49

sjukt bra ljud – sjukt lågt pris – sjukt snabb leverans. Ett MÅSTE tillbehör för alla Iphone ägare. Supernöjd kund! Ända nackdelen är att man nu tar sig upp på morgonen ;-)”

Passar: iPhone, iPod
Pris: 679 kr
Färg: Svart
Dockningsstationer:  4 st
Storlek: 93 x 127 x 130mm
Vikt: 654g

3. XtremeMac Luna Voyager 2

XtremeMac Luna Voyager 2 är en klockradio och dockningsstation som passar iPad också, förutom iPhone och iPod. Låg profil och dimbar display. Line-in-ingång så att du kan koppla in andra ljudkällor till högtalarna. Även den här har en Luna Voyager-app som du laddar hem i AppStore.

Passar: iPhone, iPad, iPod
Pris: 649 kr
Färg: Svart

4. Gear4 HouseParty Rise 2

Gear4 HousePart Rise 2 är en riktig best bland våra klockradios för iPhone och iPad. Med den senaste Bluetooth-tekniken, aptX, kan du streama musik trådlöst från din iPad, iPhone eller iPod direkt till högtalarna. Riktigt snygg design, bra ljud, dimbar LCD-skärm, 3,5 mm line-in-ingång och en USB-port.

SmartLink Wireless-appen finns på AppStore och låter dig använda alla funktioner på din docka.

Passar: iPhone, iPad, iPod
Pris: 1399 kr
Färg: Svart
Vikt: 2,12 kg
Höjd: 140 mm
Bredd: 360mm
Djup: 134 mm

5. XtremeMac 3-in-1 Mikrodock

XtremeMac 3-in-1 Microdock är certifierad av Apple. Laddningsdocka, väckarklocka och högtalare för både iPod och iPhone. Billigast i sortimentet, liten och smidig (perfekt även på resande fot) och riktigt snygg låg profil.

Passar: iPhone och iPod
Pris: 459 kr
Färg: Svart
Garanti: 1 år

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “5 st klockradio och dockningsstation i ett till din iPhone eller iPod

  1. Hej Patrik!

    Ja, det är trist. Jag har iofs skrivit den här artikeln innan iPhone 5 släpptes, men vi har inte heller fått in några motsvarande för iPhone 5. Det kommer givetvis att komma in men jag vet inte när på rak arm 🙂

    MVH
    Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *