Bästa iPhone 5-skalet

Bästa iPhone 5-skalet

Det bästa iPhone 5-skalet enligt våra kunder är utan tvekan LifeProof Case. Förutom att det är ett av de skalen till iPhone 5 som säljer bäst har det högst betyg i genomsnitt av våra kunder.

Ni som läser iBloggen regelbundet vet vad LifeProof Case är för något, jag har recenserat både iPhone 4-versionen och iPhone 5-versionen tidigare här. Båda fick 9/10 i betyg av mig och har fått 5/5 i betyg av kunderna.

När man kollar på topplistan över de bästa iPhone 5-skalen i vår butik kommer mycket riktigt LifeProof Case överst. Av åtta omdömen som kunder har lämnat har sju (!) lämnat full pott i betyg och en har gett 4 av 5 i betyg med kommentaren ”Mycket nöjd med skalet och snabb leverans som vanligt ++++” Därför tycker jag att det är rimligt att vi här och nu slår fast att LifeProof Case är det bästa skalet till iPhone 5 som finns på marknaden. Jag lägger upp lite bilder på skalet längst ned som jag tog när jag recenserade skalet i våras 🙂

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer LifeProof Case till iPhone 5 eller iPhone 4 på iPhonebutiken.se!

Fakta om LifeProof Case till iPhone 5

Passar: iPhone 5

Pris: 799 kr (759 kronor med bloggkoden IBLOGGEN)
Färg: Svart eller vit
Vikt: 29,8 gram
Garanti: 1 år

LifeProof Case till iPhone 5 så sätter du på skalet

LifeProof Case till iPhone 5 så sätter du på skalet

LifeProof Case till iPhone 5 så sätter du på skalet

LifeProof Case iPhone 5 svart

Om du vill kommentera den här artikeln om det bästa iPhone 5-skalet går det bra att göra det i kommentarsfältet nedan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *