Bästa iPhonevantarna enligt våra kunder

Bästa iPhonevantarna - Muvit Touchscreen Gloves

Lite off-season kanske, men jag satt och tittade på vilka iPhonevantar som är bäst enligt våra kunder. Vi har många bra iPhonevantar men Muvit Touchscreen Gloves är de som har fått bäst betyg.

Ett par bra iPhonevantar kan vara en bra investering om du vill spara på dina fingrar i vinter. iPhonevantar har ett särskilt material i fingerspetsarna (konduktiv tråd) som gör att man kan navigera på skärmen som vanligt med fingrarna även med vantarna på.

Just nu har vi tre olika par fingervantar till iPhone i butiken, samt Quirky Digits som är små plattor som du fäster på vilka vantar som helst för att göra dem iPhonekompatibla.

Av våra iPhonevantar är Muvit Touchscreen Gloves bäst om man får tro våra kunder. Två kunder har hittills satt betyg på dem, båda har gett full pott. Joakim skriver till exempel så här:

”Joakim 2013-02-05 16:11

Kanonbra!
Har en frusen fru som länge velat kunna använda iPhonen även med vantar och här är lösningen.”

Bästa iPhonevantarna - Muvit Touchscreen Gloves

Till skillnad mot andra alternativ som finns att köpa är de här iPhonevantarna snygga dessutom, stilrena och eleganta med bra passform. Finns i rosa eller svart, de kostar 199 kronor. Våra billigaste iPhonevantar kostar 99 kronor men om jag skulle köpa ett par hade jag lagt på den extra hundringen för att få de här istället.

Kolla gärna in hela vårt sortiment av vantar till iPhone och iPad, nu ska jag återgå till ”gruvan” och göra lite nytta!

Fakta Muvit Touchscreen Gloves

Färg: Rosa, svart
Pris: 199 kr
Passar: Kapacitiva touchskärmar

Om du vill skriva en kommentar eller ställa en fråga om det här inlägget om de bästa iPhonevantarna går det bra att göra det i kommentarsfältet nedan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *