Bästa solcellsladdaren till iPhone och iPad

Den bästa solcellsladdaren till iPhone och iPad är helt klart Powertraveller Powermonkey Extreme. För den som är en extrem äventyrare eller reser mycket och behöver en laddare till iPhone och iPad är detta ett solklart val, om ni ursäktar ordvitsen.

Vi har tidigare ”bara” haft ett extrabatteri med solcellsladdare till iPhone i vårt sortiment, Scosche solBAT II, som också har fått väldigt bra betyg i recensioner. Nu har vi alltså fått in en ny. Skillnaden mellan de två extrabatterierna med solcellsladdare är inte bara att Powertraveller Powermonkey Extreme är mycket dyrare (1499 kr) än den billiga solBAT:en (399 kr), den är betydligt mer kompatibel och har bättre specar. Den har även vunnit pris vid Outdoor Industry Awards.

Powermonkey har grymma specar som du hittar här nedanför. Den är därför väldigt tålig, den är IP67-certifierad vilket bland annat innebär att den är vattentät till 1 meters djup i minst 30 minuter. Den är även väldigt stötsäker och har en touchskärm där du enkelt kan navigera bland funktionerna.

Om solBAT II är ett extrabatteri med solcellsladdare för oss lite mer basic användare så har Powermonkey en slags Göran Kropp-aura som gör att det sannolikt är den bästa solcellsladdaren på marknaden. Den har utbytbara kontakter för Storbritannien, USA, Europa och Australien, det medföljer även ett resefodral. Det har dessutom kortslutningsskydd, överbelastningsskydd och lågspänningsskydd bland annat.

Laddningar:

• Mobiltelefon: upp till 12 gånger
• iPhone 3G/3GS och iPhone 4/4S: upp till 6 gånger
• Fungerar även för andra bärbara enheter såsom iPad och liknande (kabel ingår inte)

Specar:

• Input: 5V 2.5A
• Effekt: USB-port: 5 V 700mAh annons DC-port 2.1A
• Batteri: Litium Polymer
• Energi: 33,3 WH

Kabel för iPhone/iPad ingår inte utan måste köpas separat om du inte har det redan.

Fakta om Powertraveller Powermonkey Extreme:

Passar: iPhone, iPad
Pris: 1499 kr
Färg: Grå, svart
Styrka: 9000 Ampere
Batteriets mått: 152 x 59 x 28 mm
Solcellspanel mått: 171 x 90 x 18 mm hopfälld
Vikt: 460 gram

Om du har några frågor om denna artikel som handlar om det som sannolikt är den bästa solcellsladdaren på marknaden så går det bra att ställa dem i kommentarsfältet här nedanför. Vi svarar så snart vi kan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *