Bästa sportarmbandet till iPhone 5C enligt kunder och experter!

Bästa sportarmbandet till iPhone 5C - Adidas miCoach

Den som vill ha det bästa sportarmbandet till iPhone 5C bör kolla in det här sportarmbandet från Adidas som har fått höga betyg och bra omdömen från både kunder och i våra recensioner. Adidas miCoach har bland annat vunnit vårt stora test för sportarmband.

Förra sommaren testade jag tre olika sportarmband till iPhone 4/4S här i bloggen, om ni inte läste det testet finns det här. I det testet vann Adidas miCoach relativt enkelt, det är det jag fortfarande använder själv varje gång jag tränar.

För några månader sedan kom Adidas miCoach, som är ett samarbete mellan Adidas och Belkin vilket är en kvalitetsgaranti så god som någon, även till iPhone 5, sportarmbandet passar iPhone 5C och iPhone 5S också. Det kostar 299 kronor. Jag har testat det i spåret och det fungerar precis lika bra som iPhone 4-varianten, riktigt skön passform utan att det ”nyper” i bindningen kring armen.

Materialet är riktigt skönt och tunt utan att bli fladdrigt och få dålig passform. Det väger ingenting, 60 gram vägde jag det till i mitt test till iPhone 4 då det var det tunnaste och lättaste sportarmbandet till iPhone 4, vilket det också är till iPhone 5/5S/5C.

Jag har inte testat alla sportarmband till iPhone 5C än, men det här är det bästa sportarmbandet till iPhone 5C hittills, så om du vill bli av med kulan på magen och göra det med stil och klass borde du köpa det här. Den enda kunden som har betygsatt hittills och gett ett omdöme gav högsta betyg med motiveringen ” Ett superbra sportarmband som sitter där det ska och som inte tjuvnyps under träningspasset.” Om du vill rosa eller risa Adidas miCoach kan du göra det i vår butik.

Läs mer om Adidas miCoach här, kika också på hela vårt sortiment där du hittar det bästa sportarmbandet till iPhone 5C för dig.

Nu ska jag återgå till ”iPhonegruvan” och rota bland våra produkter, ha det gott tills vi hörs nästa gång. Häääj!

Om du vill ställa en fråga eller skriva en kommentar om det här inlägget om det bästa sportarmbandet till iPhone 5C kan du göra det i kommentarsfältet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *