Billiga egendesignade skal till iPhone – sänkt pris på våra bästa skal

Nu kan du få billiga egendesignade skal till iPhone 5/5S och iPhone 4/4S av högsta kvalitet. Vi har sänkt priserna och ger dig som bloggläsare rabatt. Beställer du innan kl. 14 den 19 december får du dem innan jul dessutom!

Våra egendesignade skal till iPhone och iPad är troligen de bästa som finns att köpa. Högre kvalitet både på skalet och trycket än många av våra konkurrenter, våra kunder ger dem högsta betyg (5 av 5) i mer än 95 % av sina omdömen i vår butik.

Nu vill vi dessutom ge våra kunder ett ännu bättre pris, därför har vi sänkt priserna. Till exempel kostar ett egendesignat skal till iPhone 5/5S bara 249 kronor (tidigare 299 kronor), fast med samma höga kvalitet som alltid. Du gör ditt skal i vår 3D-designverktyg där du kan rotera skalet och se hur det kommer att se ut när det är tryckt och klart.

Alla som läser iBloggen har dessutom en exklusiv rabatt på 5 % på alla egendesignade skal i vår butik, till både iPhone och iPad. Allt du behöver göra är att ange IBLOGGEN när du beställer så får du rabatten avdragen.

Du kan alltså köpa billiga egendesignade skal till iPhone till dig själv eller ge bort i julklapp till någon du tycker om. Ditt egna motiv på skalet kan föreställa dig själv, dina barn, ditt landställe, en bra bild du har tagit eller något annat som du vill ha på baksidan av din telefon. Bara fantasin sätter gränserna!

Hoppas att ni uppskattar den här prissänkningen och rabatten till alla er trogna läsare av bloggen, vi gör vårt bästa för att sprida lite julstämning kring oss: oavsett om det handlar om billiga egendesignade skal till iPhone eller något annat!

Om du vill kommentera det här inlägget eller ställa en fråga om våra billiga skal med eget motiv till iPhone och iPad går det som vanligt bra att göra i kommentarsfältet. Ha det gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *