Billigt sportarmband till iPhone 5 – EPZI Sportarmband: Recension!

Billigt sportarmband till iPhone 5 EPZI blå

För den som vill ha ett billigt sportarmband till iPhone 5 finns EPZI Sportarmband som bara kostar 129 kr. Om du anger bloggkoden får du dessutom 5 % rabatt. Koden finns längst ned i recensionen nedan!

I vårt test av sportarmband till iPhone 5 kom EPZI Sportarmband god tvåa efter vinnaren Belkin Easefit. Det fick 24/30 i betyg och var dessutom det billigaste sportarmbandet till iPhone 5 i det testet. Här har ni en separat recension av EPZI Sportarmband som jag har testat i motionsspåren!

Passform

I passform fick EPZI fina 8/10 i betyg i vårt test. Det sitter riktigt bra, är inte stort och klumpigt som exempelvis XtremeMac Sportwrap LED som känns otympligt kring armen. EPZI Sportarmband har dessutom två spännhål så att det passar både för stora och små armar.

Materialet har lagom stretch så att det sitter kvar på armen utan att bli för tight. Själva iPhonefacket passar väldigt bra kring iPhone 5, faktum är att tjejen kan använda armbandet till sin iPhone 4 också, men då får hon dra ut sladden där uppe istället för att använda hörlurshålet som ju sitter i botten på iPhone 5.

Design

Designen är ganska standard för sportarmband till iPhone 5. Tunt, lätt med kardborreband och fack för nyckel samt som sagt två hål för spännet. EPZI finns i fyra färger: svart, blå, rosa och grå och är minimalistiskt och snyggt i sin design.

Flik på Epzi Sportarmband för skydd mot vatten

På baksidan har du hörlurshålet i botten och en liten flik som täcker toppen (se bild ovan) på din iPhone 5 för att skydda mot vatten och annat som kan skada din lur. För att vara det billigaste sportarmbandet till iPhone 5 i vårt sortiment är kvaliteten otrolig, riktig bra finish som känns gedigen.

Funktionalitet

Grundfunktionen är så klart att vara din ”caddie” ute i spåret som bär med sig telefonen utan att skava eller vara i vägen. Detta klarar EPZI perfekt. Tack vare designen känns EPZI dessutom som ett gott vattenskydd vilket jag tycker är viktigt när man vill ha musiken med sig även i spöregn.

Nyckelfack borde vara standard på alla sportarmband men är det tyvärr inte. I vårt test av sportarmband till iPhone 5 var det bara EPZI som hade det vilket är mycket märkligt. Nyckelfacket på EPZI är lagom stort (se bild nedan) för att få med sig hemnyckeln.

Nyckelfack på Epzi sportarmband

Sammanfattning

EPZI Sportarmband kom tvåa i vårt stora test av sportarmband här i bloggen, men var det i särklass billigaste sportarmbandet till iPhone 5 i det testet. Snygg design, hög funktionaliteten och riktigt skön passform. Rekommenderas varmt!

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer EPZI Sportarmband eller något annat sportarmband i vår butik!

Betyg: 8/10

Kundbetyg: 4/5

+ Bra passform
+ Snygg design
+ Bra pris

– ?

Fakta om EPZI Sportarmband

Passar: iPhone 5
Pris: 129 kr (123 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Svart, blå, rosa, grå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *